CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 23 de febrer del 2014

PARTIT COMPLET I SENSE ERRORS - BENJAMÍ D


CE Mercantil 16-0 San Lorenzo
Marc 7’, 13’, 14’, 16’, 21’, 27’, 45’
Andres 4’, 34’ 49’
Guillermo 10’, 26’, 36’
Ruben 17’, 46’
Hugo 38’

El dissabte vint-i-dos de febrer, abans del cap de setmana de descans de Carnestoltes s’ha gaudit d’un espectacle futbolístic del Benjamí D del Mercantil. Els tercers classificats de la lliga han començat amb l’Iker sota pals, el Cesc i el Julen com a parella de centrals, l’Hugo a la zona de màquines, el Guillermo a banda dreta, l’Andrés a banda esquerra i el Marc, que ha tingut una actuació molt destacada, en punta a dalt.
Des del primer minut de joc s’ha pogut comprovar que els blaugranes volien anar a per totes a guanyar el partit sense pietat. Els locals han jugat amb una pressió intensa que ha dificultat la sortida de la pilota al San Lorenzo en tot moment. En defensa no hi hagut molta feina, tot i així, la poca que hi hagut ha estat resolta molt correctament per tot l’equip. En el primer quart l’equip del Genís i l’Albert ha creat moltes ocasions, de les quals tres han acabat al fons de la xarxa. El primer gol ha estat de l’Andrés al minut cinc de joc. L’assistència com no, ha estat de l’Hugo, que també ha fet un partit completíssim. Més tard l’Andrés n’hauria pogut fer dos més però el porter primer, i el defensa després ho han impedit. Tres minuts més tard de l’un a zero, el Marc ha fet el segon del matí amb un magnífic llançament de falta directa. I al deu de joc, el Guillermo ha recuperat una pilota fruit de la bona pressió i ha fet el tercer amb un xut llunyà. Al final del primer quart el resultat era de tres a zero, tot i que, era curt pel que s’havia vist al camp.
El segon ha estat igual de intens que el primer però amb una diferència, l’efectivitat ha estat molt més bona. De les set ocasions clares, cinc d’elles han acabat en gol. El quart l’ha fet el Marc. El Guillermo ha centrat el córner i gràcies a l'estratègia el Marc ha quedat sol per xutar i marcar. Un minut després el Guillermo ha tornat a donar una assistència i el Marc altre cop, ha engaltat un xut potent per fer el cinquè. Instants més tard el Cesc ha protagonitzat una gran escapada per la banda dreta i ha fet un bon centre perquè el Marc tornés a marcar. Era el sis a zero al minut setze. El Cesc se’l veia amb confiança jugant de banda dreta i ha provat un bon xut que ha aturat el porter. El Marc també ha donat assistències. En el minut vint ha centrat la pilota al peu del Rubén; ell s’ha girat davant el defensa i ha col·locat un xut al costat del pal fent així el setè. Minuts abans del descans l’Iker ha intervingut per primer cop amb bona nota aturant un xut enverinat. I més tard el Marc ha marcat el vuit a zero.
El tercer quart ha estat espectacular. La tònica era sempre la mateixa, sacava el porter rival, pressió intensa i finalització ràpida. S’han arribat a protagonitzar més de deu oportunitats de gol, la majoria d’elles del Hugo que ha estat molt actiu. El nou a zero l’ha fet el Guillermo d’aquesta manera. Ha recuperat una pilota a la frontal i no ha perdonat. El desè ha tornat a ser d’estratègia en un córner. L’Hugo ha fet l’assistència rasa al Marc i ell l’ha materialitzat. A partir de llavors podríem dir que hi hagut un monòleg de l’Hugo on ha realitzat passades bones al companys i ha fet xuts que malauradament no han entrat. En el minut trenta-cinc i trenta-sis el Marc ha repartit dues assistències més a l’Andrés i al Guillermo i ells dos han fet l’onzè i el dotzè gol respectivament.
L’últim quart ha estat semblant als tres anteriors. L’equip ha mantingut la constància i l’agressivitat a l’hora de recuperar ràpidament la pilota i han arribat els darrers quatre gols del partit. La podem resumir ràpidament amb el tretze a zero de córner directe fet per l’Hugo i més tard una assistència d’ell mateix perquè l’Andrés realitzés el catorzè. Ells dos han estat substituïts pel Guillermo i el Cristian a falta de sis minuts pel final. El Marc ha fet el quinze a zero amb un partit d’escàndol, fent així el seu setè gol en la seu compte particular i en un gran contraatac el Cristian ha assistit al Rubén perquè tanqués la golejada.
En definitiva, hem vist un partit sense errors, amb molts gols i sense cap gol encaixat. Demà  a l’espera del partit entre l’Escola i el Sabadell i a seguir treballant i millorant.


Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada