CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 2 de febrer del 2014

AJUSTADA VICTÒRIA EN UN COMPLICAT PARTIT – BENJAMÍ C


CF Matadepera 3-4 CE Mercantil
Anthony 28’, 37’
Arnau 5’
Roger 35’

El Benjamí C del CE Mercantil ha tancat aquest diumenge al matí al Municipal de Matadepera, la primera volta de la lliga, hi ho ha fet amb una ajustada victòria, tres a quatre. Amb aquests tres punts, l’equip està situat a la setena plaça, a un punt de la sisena i a quatre de la quarta. S’han sumat vint-i-nou punts, amb nou victòries, dos empats i quatre derrotes; s’ha marcat seixanta gols i s’han encaixat trenta. Per tant, podem dir, que la primera volta del Benjamí C es força bona. De cara a la segona, caldrà millorar, sobretot en els partits que en els últims minuts o per petits detalls, s’han escapat punts importants, que els permetrien estar més a dalt.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb Aaron sota pals, el Toni, l’Aitor i el Marc a la defensa, l’Arnau i l’Anthony al mig del camp, i el Roger en punta; a la banqueta hi havia  l’Aleix, el Pol i el Ruben.
El partit no ha començat gaire bé, ja que en la primera acció d’atac dels locals, en el primer minut, aquests s’han avançat en el marcador. A l’equip li ha costat reaccionar, ja que durant els següents minuts ha n estat perduts, però poc a poc, s’han anat acostant a la porteria contraria, i després d’algunes ocasions, l’Arnau, al minut cinc, ha empatat el partit. D’aquí fins les acaballes de la primera part, el partit no ha tingut cap control de cap dels dos equips; les dimensions del camp, i el vent, no permetien veure un equip dominador. A falta de dos minuts pel descans, i en un corner en contra, el Mercantil ha rebut el segon gol, i amb el dos a un s’ha arribat al descans.
La segon part, principalment a l’inici, el partit ha estat diferent, i els Mercantilistes l’han dominat. Això ha permès veure tres gols amb pocs minuts de diferència. Del primer que significava el dos a dos, ha estat marcat per l’Anthony a passada del Ruben. El dos a tres l’ha marcat el Roger amb un xut des de l’interior de l’àrea, i el dos a quatre ha estat de l’Anthony amb un bon xut; era el minut trenta-set i en quedaven onze pel final. L’equip no ha patit fins a falta de un minut, que en un error defensiu, el Matadepera ha retallat distàncies, però tot i els tres minuts de temps afegit, l’equip s’ha defensat bé, hi han aconseguit uns importants tres punts.

La pròxima setmana comença la segona volta, i el Mercantil ho farà al camp del Junior, el dissabte a dos quarts d’una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada