CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 1 de febrer del 2014

GOLEJADA PER TANCAR UNA BONA PRIMERA VOLTA – BENJAMÍ D


CE Mercantil 12-1 FC Matadepera
Víctor 23’, 26’, 42’
Marc 4’, 6’
Guillermo 9’, 15’
Andres 24’, 38’
Ruben 3’
Hugo 36’
Cesc 44’

Amb la victòria d’aquest dissabte al mati per dotze gols a un contra el Matadepera, el Benjamí D del CE Mercantil ha tancat una gran primera volta; s’han aconseguit trenta-quatre punts, amb onze victòries, un empat i tres derrotes; s’han marcat vuitanta gols i s’han encaixat trenta-un. L’equip està en segona posició, a tan sols dos punts del líder. Per tant, menys un partit que l’equip no va estar a l’altura, s’ha realitzat una gran primera volta. Ara queda tota la segona, per intentar millorar els resultats d’aquesta i lluitar pel títol de lliga, que només depèn dels joves jugadors blaugranes. El partit d’avui ha estat un dels millors, no només pel resultat, sinó per la intensitat i el bon joc que s’ha realitza durant els quaranta-vuit minuts de partit. S’ha començat perdent, però ràpidament s’ha empatat, hi ha partir d’aquí, el Iker, el nostre porter, ha estat un espectador més. Bons gols, bones jugades i gran actitud per acabar golejant i sumat tres punts més.
El CE mercantil ha començat el partit amb el Iker sota pals, el Cristian i el Cesc a l’eix de la defensa, el Hugo al mig del camp, el Guillermo i el Ruben a les bandes i el Marc com a davanter; ala banqueta estaven el Julen, l’Andres i el Víctor.
El partit no ha començat bé, ja que en el minut dos i amb una desafortunada jugada, el Matadepera s’ha avançat en el marcador; però ràpidament, una bona jugada del Guillermo, ha estat rematada pel Ruben per empatar el partit. Poc després han arribat dues grans accions del Marc, que amb dues vaselines ha posat el tres a un; la primera després de robar una pilota al porter, i la segona després de rebre una passada del Hugo, que amb un toc de qualitat ha superat al porter per dalt. El Guillermo, molt actiu durant tot el partit, ha fet els dos següents gols; el quatre a un a passada del Hugo i el cinquè a passada del Víctor. Abans dels descans s’han vist dos gols més, el sisè ha estat del Víctor en aprofitar un refús del porter a xut del Hugo, i el setè de l’Andres després de que ell mateix robés la pilota.
A la represa, en el primer minut s’ha marcat el vuit a un; l’ha fet el Víctor ha passada del Hugo. En els següent minuts ha costat veure gols, tot i les múltiples arribades dels locals, però entre el porter, que ha realitzat un gran partit, els dos pals que s’han fet i les rematades fora, no han permès veure més gols fins al minut trenta-cinc, quan el Hugo, amb un bon xut des de fora l’àrea ha fet el novè gol. El desè ha arribat de les botes de l’Andres, que amb un bon xut amb la cama dreta ha aprofitat la bona passada del Ruben. El onze la fet el Víctor ha passada del Hugo i després de deixar assegut el porter amb un gran regat. I el Cesc, marcant el seu primer gol a la lliga, ha tancat el marcador amb un toc de qualitat ha passada del Guillermo.

Bé, esperem que el bon joc continuï, ja que ara toca el Sabadell, equip empatat a punts amb el Mercantil; el derbi s’espera emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada