CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 25 de gener del 2014

BONA I SUFRIDA VICTÒRIA A TERRASSA – BENJAMÍ D


UFB Jabac i Terrassa 2-5 CE Mercantil
Xavi 25’, 38’, 42’
Marc 35’
Andres 48’

El Benjamí D del CE Mercantil, ha jugat aquest dissabte al matí al municipal de Can Jofresa, a Terrassa, la penúltima jornada de la primera volta; el rival, un equip de la part mitja alta de la classificació, el Jabac i Terrassa. El partit ha estat dur, ja que a part de tenir que remuntar dues vegades el marcador, els locals s’han empleat amb una forta duresa per tallar les accions d’atac del conjunt blaugrana; tot i això, els jugadors de l’Albert, el Joaquim i el Genís, han donat la cara, no han parat mai de lluitar, i amb un partit força bo, han aconseguit els tres punts amb el resultat final de dos a cinc. Amb aquests tres punts, l’equip segueix en segona posició a cinc punts del líder.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker a la porteria, el Cristian i el Cesc a la defensa, el Hugo al mig, el Ruben i el Guillermo a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta hi havia el Sergio, el Julen, el Marc, l’Andres i el Xavi.
Els primers minuts han començat amb ocasions de gol per part Mercantilista, però la falta d’encert i el bon afer del porter del Jabac, han evitat que es pogués transformar alguna d’aquestes ocasions de gol; Cristian, Hugo i Guillermo han tingut les més clares. En canvi, el Jabac, que no havia creat perill en aquests minuts, igual que ha passat en gran part del partit, han inaugurat el marcador al roba una pilota a la sortida de porteria, i amb un xut ras han posat el un a zero en el marcador. Tot i les següents ocasions del Hugo, el Marc, el Xavi i l’Andres, s’ha arribat al descans amb la victòria per la mínima pels locals.
La segona part ha tingut més ritme, més velocitat i sobretot més gols; en el primer minut, el Xavi ha robat una pilota al mig del camp, ha conduit fins dins de l’àrea, i amb un xut ras ha empatat el partit. El marcador ha durat poc així, ja que poc després, en el tres de la represa, el Jabac i gràcies ha un mal refús dins de l’àrea, ha marcat el dos a un. L’equip necessitava guanyar i ho ha demostrat bolcant-se a la porteria rival. Així ha arribat el dos a dos, quan el Marc ha definit molt bé en el un contra un després d’una excel·lent passada del Sergio des de la seva pròpia porteria. A partir d’aquí els locals han desaparegut i el Mercantil s’ha apoderat del partit, i amb tres gols més l’han sentenciat. El tercer i el quart els ha marcat el Xavi en els minuts trenta-vuit i quaranta-dos, un amb un bon xut i l’altre amb una bona jugada personal; el cinquè gol l’ha fet l’Andres, en el quaranta-set, aprofitant un refús del porter rival a xut del Marc.

Tres punts i bones sensacions per la pròxima setmana tancar la primera volta de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada