CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 12 de gener del 2014

VICTÒRIA IMPORTANT CONTRA EL CAN PARELLADA


CE Mercantil 3 – 2 Can Parellada
Joan 20’ 29’,
Rubén 27’.

El benjamí C del CE Mercantil va disputar  aquest dissabte al camp del Mercantil per afrontar la dotzena jornada de lliga contra el Can Parellada. Els rivals, per sota en la classificació als blaugranes ho van posar difícil. Tot i no jugar gaire bé, els jugadors del Pol i del Genís, van guanyar els tres punts en joc.
El Mercantil va iniciar el partit amb el John sota pals, el Marc i l’Aitor a la defensa, el Pol al mig del camp, el Roger i l’Anthony per les bandes, i el Rubén en punta; a la banqueta estaven el Aaron, el Toni, el Joan, l’Aleix i l’Arnau.
Els primers minuts van ser amb ocasions a les dues porteries a causa de que cap dels dos equips tenia el control del partit. Amb el pas dels minuts el Mercantil va començar a dominar el partit amb una sèrie d’ocasions seguides. Finalment en Joan va provar amb un xut des de mig camp per marcar el primer gol del partit i avançar-se en el marcador. El partit es va tornar a trencar i ells van tornar a crear perill. Finalment, vam tornar a aconseguir dominar i vam trobar premi a la nostra insistència amb un gol d’en Rubén. Al cap de dos minuts en Joan va marcar de nou per sentenciar. Però el Can Parellada no va dir prou i va marcar dos gols que van fer que el partit es posés interesant. Finalment, el Mercantil, va sumar els tres punts, que el deixen sisè a la classificació a un punt del cinquè classificat.
La pròxima setmana l’equip juga com a visitant, contra l’Escola de Futbol Viladecavalls, dissabte 18 de gener a les onze.

Pol Filella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada