CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 19 de gener del 2014

VICTÒRIA PER APROPAR-SE A DALT – BENJAMÍ C


EF VILADECAVALLS 1-6 CE MERCANTIL
Alessandro 20’, 25’, 35’
Marc 2’
Arnau 11’
Aleix 21’

Segona victòria en dos partits del Benjamí C del CE Mercantil en el que va d’any; els jugadors del Pol i el Genís, segueixen en bona línea, i aquest dissabte al matí, sota una continua pluja i a Viladecavalls, els blaugranes han sumat tres punts que els col·loquen sisens a tant sols a tres punts del tercer lloc. El resultat, un a sis, hagués pogut estar més ampli pel vist sobre el camp, però potser, cal destacar el bon joc del nostre equip, que una setmana més, milloren.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el John sota pals, l’Aleix, el Toni i el Pol a la defensa, el Marc i l’Arnau al mig, i el Ruben en punta; a la banqueta estaven l’Aitor, el Roger i l’Alessandro.
El partit s’ha posat de cara molt ràpid, ja que en la segona arribada a porteria, el Marc, creuant molt bé la pilota ha fet el zero a un. L’equip ha pressionat molt a dalt tot el partit, dificultant així la sortida de pilota de l’equip rival; fruit d’això, en el onze, l’Arnau a culminat una ràpida contra, posant el zero a dos. En el vint, i en una jugada d’estratègia de corner, l’Alessndro a remat de forma acrobàtica el centre de l’Arnau per fer el tercer; i un minut més tard, l’Aleix, amb un potent i col·locat xut ha fet el quart. Amb el zero a quatre s’ha arribat al descans.
La represa també ha començat molt bé pels visitants, ja que en el primer minut de joc, l’Alessasndro ha fet el cinquè. L’equip ha baixat la intensitat durant la segona part, també lògic veient el marcador. Però tot i això s’han vist bones ocasions de gol, algunes d’elles molt clares, com les del Ruben, el Roger i l’Alesssando, però només una ha acabat en gol. L’Alessandro ha fet el seu hattrick i el sisè del partit en el trenta-cinc. En una de les poques arribades de l’equip local, el John, que minuts abans havia fet una gran intervenció, ha encaixat el gol de l’honor.

En resum, podem dir que ha estat un partit força complet del Mercantil, i ara caldrà esperar a dissabte per saber si aquesta bona línea de joc continua, ja que a les dotze i al nostre camp, es rebrà la visita del tercer classificat, el San Cristobal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada