CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 19 de gener del 2014

GRAN PARTIT PER REPCUPERAR BONES SENSACIONS – BENJAMÍ D


CE Mercantil 6-2 Base Terrassa
Víctor 16’, 22’
Joan 13’, 34’
Guillermo 36’
Ruben 42’

El Benjamí D, després de dues jornades sense guanyar, una derrota i un empat, es va retrobar amb la victòria aquest cap de setmana guanyant a casa un dels rivals dels llocs capdavanters de la lliga, el Base Terrassa; equip màxim realitzador. A més ho van fer amb un bon partit, tot i que aquest no va començar bé, ja que els terrassencs, van dominar el partit en els minuts inicials, però poc a poc, els blaugranes es van fer imposar, i van acabar dominant gran part de l’encontre, marcant sis gols i rebent dos, un de penal dubtós i l’altre en pròpia porteria. El partit va anar molt bé per la moral dels nostres, ja que tots van estar al seu màxim nivell, i això els hi dona confiança per seguir lluitant per la lliga. A més, la derrota del segon classificat, fa que el Mercantil recuperi aquesta posició a la taula classificatòria.
El Ce Mercantil va iniciar el partit amb el Sergio a la porteria, el Julen i el Cristian a la defensa, el Hugo al mig, l’Andres i el Guillermo a les bandes i el Marc com a “nou”; a la banqueta estaven el Cesc, l’Àlex, el Ruben, el Víctor i el Joan.
Els primers minuts van ser de clar domini visitant, i els locals no aconseguien passar de mig del camp; això va permetre veure algunes ocasions de gol, però el Sergio, amb les seves aturades, va poder mantenir el zero a zero al marcador. Una vegada passada a questa fase del partit, els Mercantilistes van començar a jugar, i en el minut tretze, el Joan va rebre una bona passada del Ruben, i no va fallar, era el un a zero. Tres minuts més tard, el Víctor també a passada del Ruben, es va quedar sol davant del porter, i amb molta sang freda va fer el segon. A les acaballes de la primera part, es va repetir ja jugada del segon gol, el Ruben va assistir el Víctor, aquesta vegada per dalt, i el davanter blaugrana, amb una bona vaselina, va fer el tres a zero, marcador amb el qual es va arribar al descans.
Tot semblava controlat, però un penal als vuit minuts de la represa, va fer que el Terrassa retalles distàncies, però en la següent jugada, en la de sacada de mig del camp, el Joan va marcar un golas des del seu propi camp, i va enfonsar al rival amb el quatre a un. L’equip no es va conformar i va seguir atacant; fruit d’això es van veure bones ocasions de gol, com les del Marc, o l’Andres, però va ser el Guillermo, que després d’un corner tret per l’Andres i un mal refús de la defensa visitant, va fer el cinquè gol. El sisè va ser obra del Ruben amb un ajustat xut des de fora de l’àrea; amb aquest gol el Ruben tancava el seu gran partit, tres assistències i un gol. A falta de dos minuts pel final, una jugada desafortunada de la defensa blaugrana, que havia fet un partit perfecte, va acabar amb gol en pròpia porteria, deixant el marcador amb el definitiu sis a dos.
La pròxima setmana és molt important, ja que a part de visitar el camp del Jabac, juguen el primer contra el tercer, i si s’aconsegueix la victòria, l’equip pot sortir beneficiat d’aquest partit.

Vull felicitar als jugadors pel seu compromís durant tota la temporada, i tot i que alguns partits no han estat bons, segur que acabaran l’any aconseguint el que ells vulguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada