CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 25 de gener del 2014

DERROTA CONTRA ELS TERCERS EN UN DELS PITJORS PARTITS DE LA TEMPROADA – BENJAMÍ C


CE Mercantil 1-2 San Cristobal
Arnau 47’

El Benjamí C del CE Mercantil ha perdut, aquest dissabte al migdia a casa, l’oportunitat de posar-se en tercera posició de la lliga, al perdre per la mínima contra el San Cristobal, els tercers classificats. L’equip del Pol i el Genís no ha estat, excepte en els últims cinc minuts, mai posat en el partit. LA primera part ha estat horrible per part de tots dos equips, i la segona, menys els dos gols visitants i els esmentats últims cinc minuts dels blaugranes, tres quarts del mateix. L’equip portava unes setmanes molt bones, però avui no han tingut el dia, i amb aquesta derrota, és col·loquen a sis punts de la tercera posició. Caldrà seguir treballant per aconseguir-la.
El CE Mercantil ha començat el partit amb el John a la porteria, l’Aitor, el pol i l’Aleix a la defensa, l’Alessandro al mig del camp, i en punta l’Arnau i l’Anthony; a la banqueta hi havia el Toni, el Ruben i l’Àlex.
A la primera part hi han hagut molt poques ocasions de gol de tots dos equips, pràcticament es podria dir que cap dels dos ha xutat entre els tres pals; les accions més destacades dels locals han estat un parell de xut de l’Arnau, algun intent de l’Anthony i un parell d’arribades del Sander; els rivals tampoc han fet molt més, i només han creat perill aprofitant les errades en la sortida de la pilota dels locals.
La segona part ha estat força millor, però gran part del temps pels visitants. En el primer i el quart minut de la represa, han marcat els dos gols; el primer amb un corner i el segon amb una contra. L’equip Mercantilista ha estat igual fins els últims minuts, quan han despertat i han arribat algunes ocasions de gol. L’Arnau ha tingut la més clara, però quan ha rematat, ha fallat i no ha tocat la pilota, quan tot semblava que seria gol. El Ruben i l’Anthony n’han tingut una cada un abans del gol de l’Arnau al minut quaranta-set. Aquí s’han obert les esperances de marcar, i tot i que ja no quedava temps s’ha tingut una bona opció, però el xut del Pol ha sortit desviat i no s’ha pogut evitar la derrota.

Toca seguir treballant per preparar el següent compromís, que serà diumenge a dos quarts d’onze al camp del Matadepera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada