CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 12 de gener del 2014

PARTIT MOLT DISPUTAT ENTRE DOS DELS MILLORS EQUIPS DE LA CATEGORIA - BENJAMÍ D


CE Mercantil 3-3 Col·legi Europa
Hugo 10’
Guillermo 17’
Marc 44’

Aquest dissabte onze de gener del nou any s’ha jugat la jornada número dotze. Uns dels partits més importants de la temporada pel Mercantil a un camp complicat tant per l’equip que hi havia davant com per les mides del terreny de joc. Era un camp estret i bastant curt, la qual cosa això provocava que difícilment es pogués jugar la pilota pel terra.
El Mercantil del Genís, l’Albert i el Joaquim s’ha enfrontat a l’Europa Sports Center de Sant Cugat del Vallès. L’equip titular ha començat amb l’ Iker sota pals, l’Alex i el Cesc a l’eix defensiu, l’Hugo de mig centre, el Rubén i el Guillermo a les dues bandes i el Victor sol en punta.
Els primers minuts de partit han estat claus pel desenllaç final en el resultat ja que l’Europa ha marcat el primer gol quan només havien passat dos minuts de joc. Poc després el mateix conjunt local ha eixamplat diferències amb el segon gol a falta de cinc minuts per la finalització del primer quart. Just després el Mercantil ja ha entrat en el partit amb un llançament al pal del Rubén i a continuació un bon gol de l’Hugo per arribar als primers dotze minuts amb un dos a un en contra.
El segon quart ha estat molt més igualat. L’Europa intentava sortir jugant però la bona pressió dels blaugranes els dificultava la sortida de la pilota. D’aquesta manera al minut disset el Marc ha robat una pilota a la banda, ha marxat del defensa i ha centrat una pilota cap el Victor. Aquest ha enviat un bon xut que ha refusat el porter i finalment el Guillermo ha introduït la pilota al fons de la porteria. Era l’empat que ens propiciava un final dur i disputat. Abans de l’equador del matx el Marc i fins i tot el Julen han intentat de posar-se per primera vegada per davant en el marcador, però entre el porter i els defenses rivals no ha estat possible.
Restaven dos quarts sencers i el partit prometia. Els dos conjunts tenien ganes de guanyar. En el minut trenta i ja en el tercer quart, el Cesc ha provat un xut llunyà que ha sortit desviat. El Sander també ho ha intentat amb bones assistències als seus companys que no han acabat amb gol. Ell mateix ha protagonitzat una gran jugada individual que ha acabat amb un xut aturat pel porter de l’Europa.

L’últim quart de tensió i nervis tant a la banqueta com a la grada ha començat malament pels blaugranes. Al minut quaranta de joc un jugador dels locals ha xutat des de fora l’àrea i ha acabat en gol. El Sergio no ha pogut aturar la pilota ja que la pilota ha estat desviada involuntàriament per un defensa mercantilista i ha anat molt ajustada. Però la reacció visitant ha estat immediata. Sac des del centre del camp i jugada col·lectiva que acaba en córner. L’Hugo el centra i el Marc remata de cap al segon pal per empatar el partit a tres gols. El marcador no s’ha mogut més tot i que en l’últim sospir el Sander i el Guillermo han pogut fer el gol de la victòria. Tot i així, empat important i molt treballat.


Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada