CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de desembre del 2013

DOLOROSA DERROTA EN L’ÚLTIM PARTIT DE L’ANY – BENJAMÍ D


CE Mercantil 1-2 UE Castellbisbal
Víctor 29’

El Benjamí D va tancar un magnífic any dos mil tretze amb una dolorosa derrota a casa contra el Castellbisbal, equip situat a mitja taula. Els visitants van fer un partit molt fluix, probablement el més fluix dels últims dos anys, i això més que els visitants els i va sortir tot, va portar als locals a perdre i no posar-se líders, ja que l’Escola també va punxar i una victòria local hagués significat marxar de vacances en la primera posició. Va ser un partit dolent, i això té que servir per no relaxar-se, ja que s’ha demostrat que en aquesta lliga, si no corres igual o més que els rivals, qualsevol equip et pot guanyar. Ara toca descansar i tornar al mes de gener amb moltes ganes, ja que els primers dos partits són contra equips de la part de dalt, i si es vol guanyar aquesta lliga, cal fer dos bons partits i aconseguir els sis punts en joc. Tot i la derrota no es pot borra el gran any que han fet aquests grans jugadors, on han guanyat molt partit i en molts d’ells han fet un gran futbol.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Iker a la porteria, el Cristian i el Guillermo a la defensa, el Hugo al mig, l’Andres i el Ruben a les bandes i el Marc com a davanter; a la banqueta hi havia el Cesc i el Víctor.
Durant els dos primers minuts de joc, tot feia indicar que el partit seria còmode pels locals, ja que van tenir la pilota i van crear dos ocasions de gol, una d’elles molt clares, on el Marc es va plantar sol davant del porter, però va enviar la pilota fora. Aquí l’equip va començar a baixar i els visitants, tot i no crear ocasions de gol, estaven ben posats, i els locals no trobaven com entrar i generar ocasions de gol. Els minuts passaven i no hi havia manera; amés tot es va complicar, quan en el minut dotze, els locals amb un xut que l’Iker no va poder fer res en van avançar en el marcador; i amb el zero a un es va arribar al descans.
Duran t la mitja part es va parlar de la importància del partit i l’equip va sortir mentalitzar en remuntar i sumar els tres punts, però ja des del bon principi es va veure que els nostres jugadors no tenien el dia, ja que no els i sortia cap passada, no guanyaven cap pilota dividida i inclús, queien amb la pilota als peus. Això ho van aprofitar els visitants per en el minut vint-i-vuit fer el segon gol, que semblava sentenciar el partit; però el Víctor, un minut només tard i després de dos refusos, va fer el un a dos, gol que va donar ànims a l’equip, però tot va seguir igual, i tot i crear ocasions clares de gol, especialment en els últims cinc minuts, no es va poder empatar el partit, i el Mercantil va perdre el primer partit a casa i el tercer en el que portem de lliga.
Com s’ha dit anteriorment, cal seguir treballant i sobretot no oblidar tot el que ens ha donat aquest equip durant aquest any que està a punt d’acabar.
El pròxim dissabte vint-i-vuit de desembre el Benjamí D participarà en el Torneig que apadrina TV3, “Cap nen sense joguina”. El Torneig es benèfic i per participar només cal portar una joguina perquè els nens i nenes amb menys recursos tinguin una bona alegria durant aquestes festes de Nadal.
El pròxim entrenament serà el divendres tres de gener a les sis de la tarda.

També, de part de tot l’equip, us volem desitjar unes molt bones festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada