CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de desembre del 2013

DERROTA PER LA MÍNIMA AL CAMP DEL LÍDER – BENJAMÍ C


UE Castellbisbal 1-0 CE Mercantil

El Benjamí C del CE Mercantil va jugar, aquest dissabte a un quart de dotze del migdia, l’últim partit de l’any, hi ho va fer al camp del líder invicte, el Castellbisbal; equip que porta onze victòries d’onze partits. Els blaugranes van plantar cara durant tot el partit, i van tenir opcions de marcar,  però van ser els locals, que a falta de deu minuts pel final van aconseguir el gol que els va donar els tres punts en joc. El més just hagués estat un empat, però no va poder ser, i el Mercantil marxa de vacances amb bones sensacions i en sisena posició.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Sergio sota pals, el Toni i l’Àlex a la defensa, l’Alessandro al mig, l’Arnau i l’Aleix a les bandes i en punta el Roger; a la banqueta esperaven l’Aitor, el Marc, el Pol, el Ruben i l’Anthony.
El partit va tenir un gran ritme des de el primer minut, i tots dos equips van mostrar un futbol ofensiu, ràpid i vertical; això va permetre veure moltes ocasions de gol, algunes d’elles molt clares. Les dels locals, van ser molt ben aturades pel Sergio, i la dels visitants, entre el porter i les que van sortir a fora per poc, no van permetre veure gols. L’Aleix, l’Arnau i el Roger van tenir les primeres tres opcions de marcar durant el primer quart, i el Sander, l’Anthony i el Ruben les van tenir abans dels descans.
La segona part va començar més travada que la primera, i durant els primers minuts no es van veure gaires ocasions, però poc a poc els dos equips es van començar a obrir, i aquestes van arribar. Per part local, una falta molt ben aturada pel Sergio i dos corners que van rematar amb perill, i per part blaugrana, una doble del Roger, amb vaselina inclosa, i unes altres de l’Aleix i l’Arnau, però igual que en la primera part, cap d’elles va acabar al fons de la xarxa.
Només començar l’últim quart i després d’un refús en un corner local, el Castellbisbal, amb un xut llunyà, va fer l’únic gol del partit. Poc després van tenir una altre ocasió, però el xut va sortir a fora. Quedaven deu minuts i el Mercantil es va bolcar a l’atac i això va permetre veure uns intensos últims minuts de partit, on tots dos equip van tenir ocasions clares de gol. Per part Mercantilista, que en van tenir moltes, les més clares les van protagonitzar el Roger, el Sander i l’Arnau, i en els últims instants, el Sergio, el nostre porter, que en un corner va pujar a rematar, hi ho va fer amb el cap, però desviat.
Tot i la derrota, l’equip marxa de vacances amb molt bones sensacions.
Cal recordar que el pròxim entrenament serà el divendres tres de gener a les sis de la tarda.

De part de tot l’equip, bones festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada