CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 1 de desembre del 2013

VICTÒRIA EN UN PARTIT TRAVAT – BENJAMÍ D


CE Mercantil 4-1 Olímpic Can Fatjo
Marc 7’
Víctor 12’
Cristian 22’
Andres 42’

El Benjamí D del CE Mercantil segueix en bona línea i aquesta setmana, en un travat partit, va aconseguir sumar tres punts més que el permeten seguir en segona posició a un punt del liderat de la lliga; els jugadors de l’Albert i el Genís, van tenir que remuntar el gol matiner del visitants per acabar guanyant per quatre gols a un. El partit no va ser difícil, ja que l’Olímpic només va tenir tres ocasions de gol, una la va transformar, però les altres dues van ser molt ben aturades per l’Iker primer i el Sergio després. En canvi, els blaugranes, van disposar de moltes ocasions de gol, però com la setmana passada va costar que aquestes acabessin als fons de la xarxa. Per sort, l’encert va ser més alt, i els Mercantilistes van poder seguir en aquesta bona línea. De les últimes setmanes.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Iker a la porteria, el Julen i el Cristian a la defensa, el Hugo al mig, el Marc i el Guillermo a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta hi havia el Sergio, el Cesc, l’Andres, el Ruben i l’Alessandro.
El partit va començar amb dues clares ocasions de gol, una del visitants, molt ben aturada per l’Iker i una altre dels locals, que el Guillermo va rematar però el porter rival la va aturar molt bé. La següent jugada va acabar amb gol de l’Olímpic, on van aprofitar una badada dels blaugranes per avançar-se en el marcador. Fins aquest minut, el cinc i mig, els nostres jugadors estaven apagats, però el gol els va fer despertar, i tan sols dos minuts més tard, el Marc, amb un centre xut, va igualar el partit. Aquí el partit va canviar, i el Mercantil es va apoderar de l’encontre, i al dotze, en una jugada d’estratègia de corner executada pel Hugo, el Víctor, amb un gran remat de cap, va fer el segon gol. Els següents minuts van ser un atac i gol, on l’Andres, l’Alessandro, el Ruben i el Víctor, van disposar de grans ocasions de gol, però no va ser fins al vint-i-dos, que el Cristian, amb un gran llançament de falta, va fer el tercer gol; i amb aquest resultat de tres a un es va arribar al descans.
La segona part va començar igual, amb ocasions de gol per part local, però ni el Ruben, amb dues bones ocasions, ni el Hugo després d’una bona jugada amb el Marc, van poder sentenciar el partit. Si que ho va fer l’Andres, amb una gran vaselina al minut quaranta-dos, tot i que minuts abans ja s’hagués pogut marcar, però entre el porter, i el poc encert en la rematada del Hugo, amb un xut llunyà, el Guillermo amb un bon remat ni el Marc amb una gran jugada individual, van poder sentenciar. Amb el quatre a un el partit es va acabar, tot i que l’Olímpic va tenir una última ocasió, però el Sergio, amb una bona estirada, va evitar el segon gol visitant.

Un altre força bon partit dels blaugranes, que segueixen fent una campanya més que bona; ara toca descansar una setmana, per d’aquí quinze dies, desplaçar-se fins a Terrassa per jugar contra el Natació Terrassa; el partit serà el dissabte catorze a tres quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada