CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 24 de novembre del 2013

VICTÒRIA EN L’ÚLTIM INSTANT DEL PARTIT


UE Rubí 1-2 CE Mercantil
Marc 1’, 47’

El Benjamí D del CE Mercantil afrontava la vuitena jornada de lliga al camp del penúltim classificat, el UE Rubí. El partit, a priori semblava còmode, però el resultat demostra que no va ser així. EL primer minut, els blaugranes es van avançar en el marcador, però després, van abaixar el ritme, i això ho va aprofitar l’equip local per empatar; no va ser fins l’últim minut, que es va marcar el gol de la victòria. No va ser un partit dolent, ja que els visitants van deixar al rival sense sortir del seu camp, i es van crear moltes ocasions de gol, algunes d’elles a un metre de la línea de gol, però no era el dia, i cap d’elles, excepte l’última va entrar. En més important en aquests partits són els tres punts, que a més els permeten seguir en segona posició.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Iker sota pals, el Cesc i el Julen a la defensa, el Hugo al mig del camp, el Ruben i l’Andres a les bandes i el Marc en punta.
El partit va començar molt bé, ja que en el primer minut i després d’un corner, el Marc va aprofitar una pilota dins de l’àrea per fer el primer gol. L’equip, durant el següents cinc minuts va estar molt bé, tocant molt la pilota, i arribant a la porteria contraria amb facilitat; el Hugo, el Ruben, i l’Andres van tenir les ocasions més clares per fer el segon gol. A partir d’aquí la intensitat de l’equip va baixar una mica, i tot i dominar, no s’arribava a porteria amb tanta claredat. El cert, és que els locals tampoc passaven del mig del camp, ja que estaven tancats al darrera i esperaven sortir a la contra, però la nostre defensa, va estar molt atenta, i no va permetre pràcticament cap opció de gol.  Abans del descans el Víctor en tres ocasions i el Guillermo, amb dues, van tenir ocasions molt clares de gol, però cap d’elles va entrar, i després d’un bon xut del Hugo que el porter va parar molt bé, es va arribar al descans.
La tònica de la segona part va ser la mateixa, però amb la diferència que el Rubí, el l’única ocasió de gol que va tenir, la va convertir, i va empatar el partit. Aquí van començar els nervis per empatar i això els va fer jugar durant uns minuts molt excitats; poc a poc es van anar calmant i van arribar moltes ocasions de gol, especialment en els últims minuts. Algunes d’elles van ser molt clares, tres van ser a un metre de la porteria; però ni el Marc, ni el Víctor ni el Guillermo van tenir la fortuna de fer el gol. Quan el partit ja estava a punt d’acabar, el Guillermo va fer una excel·lent jugada per la banda dreta, la va cedir al Marc, que aquest amb un toc suau, va marcar i va fer explota l’equip després de la tensió viscuda.

Tres punts molt importants, perquè ja es sap que durant la temporada es tenen alguns partits d’aquests. L’equip està en molt bona línea, i la pròxima setmana ho demostraran a casa contra l’Olímpic Can Fatjo.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada