CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 17 de novembre del 2013

DERRORTA MASSA AMPLIA PEL VIST SOBRE EL TERRENY DE JOC – BENJAMÍ C

Ruben 27’
Marc Filella 42’

El Benjamí C del CE Mercantil es va desplaçar el dissabte al matí, sota la pluja i un fort vent, al Sant Cugat, per jugar contra els sisens classificats, el Sant Cugat Esport. L’equip situat en tercera posició, va caure, i ara ocupa la sisena plaça. EL partit va estar molt igualat, on tan sols l’encert dels locals de cara a gol i el poc encert dels blaugranes, va fer decantar la balança. EL partit va arribar als últims dos minuts amb el dos a tres, però en aquests minuts, el Sant Cugat, aprofitant que el Mercantil es va bolcar a l’atac, va fer dos gols més i va sentenciar el partit. L’equip segueix creixent i necessita no tenir aquests alt i baixos, és a dir, un partit anar al cent per cent i l’altre anar al cinquanta. Si fins ara, tot i això, l’equip està a dalt, quan ho aconsegueixin podran aspirar a tot.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Jordi a la porteria, el Toni i l’Aleix a la defensa, el Pol al mig del camp, el Dario i l’Arnau a les bandes i el Roger en punta; a la banqueta hi havia el John, el Marc, l’Aitor, el Ruben i el Marc Filella.
El partit va començar molt bé pels Mercantilistes, ja que en el primer minut de joc, van tenir una doble ocasió de gol; el Pol va xutar i el refús va anar a parar als peus del Roger, que aquest amb un fort xut, va enviar la pilota al travesser. Però en el quart minut de joc i després de perdre la pilota en una sacada de banda a favor, els locals van marcar el un a zero. L’Arnau amb una gran xut i el Marc Filella amb un altre va tenir opcions d’empatar, però el porter, molt segur durant tot el partit, les va aturar. En canvi, en la segona gran ocasió de gol dels locals, va arribar el dos a zero. El Jordi, a pocs minuts pel descans va evitar el tercer amb una gran parada.

LA segona part va ser més emocionant en quan a ocasions de gol, i el Mercantil en va disposar de més i més clares, però tots dos equips van marcar i això va permetre al Sant Cugat guanyar el partit. El Ruben, amb una embarbollada jugada dins de l’àrea va retallar distàncies, però poc després els locals van fer el tercer gol. El Marc Filella, amb un excel·lent llançament de falta va posar el tres a dos i l’Arnau a falta de tres minuts va tenir un mà a mà amb el porter, que aquest el va guanyar; hagués pogut ser l’empat, però no va ser així, i amb tot l’equip bolcat a l’atac, els locals ho van aprofitar per amb dues ràpides contres fer dos gols més i sentenciar el partit. La pròxima setmana l’equip rebrà al segon classificat i es necessita guanyar però no perdre pistonada amb els líders. Es confia molt amb l’equip i segur que acabaran jugant molt bé a futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada