CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 17 de novembre del 2013

GRAN VICTÒRIA CONTRA UN RIVAL MOLT FÍSIC – BENJAMÍ D

CE Mercantil 4 – 2 UE Castellar
Guillermo 20’, 23’
Marc 13’
Ruben 25’

El Benjamí D jugava a casa després de la derrota de la setmana passada al camp del líder, hi ho feia saben que tots els seus rivals directes havien punxat, per tant, si aconseguien tres punts recuperaven la segona posició i es posaven a dos punts del liderat. El rival, el UE Castellar, situat a mitja taula classificatòria, era físicament molt dur, ja que al menys, dos dels seus jugadors, casi doblaven l’estatura dels nostres jugadors; però els blaugranes, amb un bon joc i sobretot amb una intensitat espectacular i havent d’empatar el partit en dues ocasions, van aconseguir amb un resultat de quatre a dos, els tres punts. Cada dia l’equip juga millor, lluita més i està més compromès que mai; no tenen sostre.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Julen i el Cristian a la defensa, el Hugo al mig, el Ruben i el Guillermo a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta, juntament amb l’Albert i el Genís hi havia l’Aaron, el Marc i l’Andres. El Cesc, amb febre, no va poder jugar.
El partit va començar amb uns bons minuts i creant ocasions de gol; el Hugo i el Víctor van tenir les primeres, però el porter, molt bé durant tot el partit, va evitar els gols. EN canvi, al minut quatre i amb una contra molt ràpida del Castellar, xut i a córrer, un del les “dues torres” es va plantar davant del Iker, i tot i que aquest es va estirar bé, no va poder fer res per evitar el gol. El Mercantil no es va arrugar i aquest gol els va fer veure que encara tenien que lluitar més per guanyar el partit i així ho van fer. Amb un de les accions tàctiques que millor fa l’equip, la pressió, va arribar l’empat; el Hugo va robar una pilota, i amb una gran passada a l’espai pel Marc, va fer que aquest, amb l’esquerra, empates el partit. L’Andres, dos minuts més tard, va tenir una gran ocasió de gol, però el porter rival la va tornar a aturar. Era el minut setze, quan en una altre contra molt semblant a la primera, els visitants van fer el un a dos. A partir d’aquí es van acabar les ocasions del Castellar, ja que defensivament, l’equip va estar espectacular, especialment el Cristian i el Julen, que ho van tallar tot a part de donar una bona sortida de pilota; i les poques que van passar, es van torbar amb un Iker, durant la primera part, i amb un Aaron, durant la segona, espectaculars. El Guillermo, amb un dels seus millors partits de la temporada va agafar protagonista, i a part de frenar el gegant rival, va fer el dos a dos i el tres a dos amb tres minuts. El primer, al minut vint i gràcies a un refús del porter després d’un bon xut del Marc; i el segon, al vint-i-tres amb un espectacular xut que va entrar per l’escaire. Així es va arribar al descans.
La segona part va ser més tranquil·la, i el Mercantil, va controlar molt bé el joc. JA en el primer minuts, una molt bona jugada col·lectiva entre el Hugo, el Marc i el Ruben, va significar el quart gol de l’equip d’aquest últim. El marcador hagués pogut variar, però a favor dels locals, però entre el porter, i el travesser, ho van evitar. Les ocasions més clares van ser del Víctor, amb un fort xut, l’Andres, el Ruben i dues del Marc.

No hi ha paraules per definir la temporada d’aquest jugadors, ja que entrenen al màxim i competeixen més del màxim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada