CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 10 de novembre del 2013

GOLEJADA DEL BENJAMÍ C


CE Mercantil 12-3 Can Trias
Arnau (5)
Ruben (3)
Roger
Dario
Aitor

El Benjamí C del CE Mercantil va jugar dissabte al migdia a casa, la sisena jornada de lliga, hi ho va fer contra l’antepenúltim classificat, el Can Trias. L’encontre, fins a dia d’avui, ha estat el més còmode que han jugat els blaugranes, ja que amb força bon joc, una gran ambició i amb un resultat fina de dotze a tres, va sumar la tercera victòria consecutiva, i ara mateix, ja estan en la tercera posició en la taula classificatòria. L’equip segueix en alça, cada dia va a més, i esperem que d’aquí poc, l’equip estigui al cent per cent i espiri a tot.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el John a la porteria, l’Aitor i el Marc a la defensa, el Pol al mig acompanyat a les bandes per l’Arnau i el Roger i en punta d’atac el Ruben; a la banqueta estaven el Jordi, el Toni, l’Alex i  el Dario.
El partit va ser molt còmode, especialment en la primera part, on es va aconseguir un marcador de vuit a zero, i deixant als rivals sense cap ocasió de gol. La segona part va estar més descontrolada, i els rivals van marcar tres gols, però els locals, amb quatre gols, van deixar el marcador amb el definitiu dotze a tres.
L’Arnau amb sis gols, el Ruben amb tres, i el Roger, el Dario i l’Aitor amb un, van ser els autors dels gols. També el Roger amb cinc assistències i l’Arnau amb una, van contribuir en veure molts bons gols.

La pròxima setmana l’equip visita al Sant Cugat, equip situat en la zona mitja alta de la classificació. Esperem que el nostre equip segueixi amb aquesta bona línea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada