CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 24 de novembre del 2013

UN BON PUNT CONTRA EL SEGONS CLASSIFICATS


CE MERCANTIL 1-1 PB SANT CUGAT
Petit 18’

El Benjamí C del CE Mercantil afrontava la novena jornada de lliga contra un dels rivals més forts de la lliga, concretament els segons classificats, la PB Sant Cugat, equip fundat pel ex-jugador del FC Barcelona Hristo Stoichkov. El partit va ser molt igualat, tal i com demostra el marcador final, empat a un. Tots dos equip van tenir ocasions per guanyar-lo, però l’empat, probablement, és el resultat més just. L’equip segueix creixent i el més important en aquesta fase de la temprada, és que està en la posicions capdavanteres de la lliga. Cal seguir millorant per arribar ben aviat el millor estat possible de forma.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Jordi sota pals, l’Aitor i el Marc a la defensa, l’Arnau al mig, a les bandes el Roger i el Dario, i en punta el Ruben; a la banqueta hi havia el Toni, l’Aleix, el Pol, l’Àlex i el Petit.
El partit va ser molt travat, i cap dels dos equips va disposar de gaires ocasions clares  de gol: les dues defenses van estar molt segures, i en el mig del camp es va lluitar molt, i això no va permetre veure bones accions d’atac. Tot i això, qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar, per tant, com s’ha dit anteriorment, l’empat és un resultat just. En la primera part, tots dos equips van tenir dues clares ocasions, però van ser els blaugranes, mitjançant el Petit, els que van avançar-se en el marcador.
La segona part encara va ser més travada, però en una ràpida acció dels visitants, aquests van aconseguir l’empat. El partit va ser igual fins als últims deu minuts, on en aquests, els Mercantilistes van dominar més i van crear algunes accions de perill, casi totes a pilota aturada. Cap d’elles va acabar amb  gol, i el un a un va ser el resultat final.
Un bon punt per seguir en la sisena posició, a pocs punts del tercer classificat.

La pròxima setmana l’equip visita un dels equips de la part baixa, el UE Rubí; el partit es jugarà a tres quarts d’onze al Municipal de Can Roses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada