CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 4 de novembre del 2013

VICTÒRIA CONTRA EL CUER DE LA CATEGORIA


Penya Blaugrana Castellbisbal 0 – 2 CE Mercantil

Arnau 16’,
Ruben 47’
El Benjamí C del CE Mercantil es va desplaçar aquest diumenge a Castellbisbal per afrontar la cinquena jornada de lliga contra la Penya Blaugrana Castellbisbal. Els rivals, per sota en la classificació als blaugranes, en aquest cas de taronja, ho van posar difícil. Tot i no jugar bé, els jugadors del Pol i del Genís, van tornar a Sabadell amb els tres punts en joc.
El Mercantil va iniciar el partit amb el Jordi sota pals, l’Aleix i l’Aitor a la defensa, el Pol al mig del camp, l’Arnau i el Darío per les bandes, i el Roger en punta; a la banqueta estaven el John, el Toni i el Ruben.
Els primers minuts van ser amb ocasions a les dues porteries a causa de que cap dels dos equips tenia el control del partit. Amb el pas dels minuts el Mercantil va començar a dominar el partit amb una sèrie d’ocasions seguides. Amb tanta insistència que finalment Arnau va aprofitar un xut de porteria a porteria d’en Jordi per marcar el primer gol del partit i avançar-se en el marcador. Però els locals van avançar les línies i van tornar a trencar el partit que es va convertir en ocasions pels dos equips. Finalment, vam tornar a aconseguir dominar i vam trobar premi a la nostra insistència amb un gol d’en Ruben. El Mercantil, va sumar els tres punts, que el deixen sisè a la classificació empatat a punts amb el tercer classificat.
La pròxima setmana l’equip juga com a local, contra el Can Trias, dissabte nou d’octubre a dos quarts de dues del migdia.
 

Pol Filella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada