CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 3 de novembre del 2013

MILLOR SEGONA PART DE LA TEMPORADA


 
CE Mercantil 8-2 Sant Cugat

Marc 3’, 11’, 37’
Víctor 21’, 26’, 38’
Ruben 36’
Andres 40’

En aquest primer cap de setmana de novembre el Benjamí D del Mercantil s’ha enfrontat al Benjamí E del Sant Cugat Esport. L’equip blaugrana tornava a jugar a casa després de la brillant victòria contra el Cercle en la quarta jornada de lliga i el Sant Cugat també venia de aconseguir els tres punts contra el San Lorenzo. Els locals han començat amb l’ Iker sota pals, el Julen i el Cristian de centrals, l’Hugo de mig centre, l’Andrés en banda esquerra, el Rubén en banda dreta i com a capità, i finalment el Marc de davanter centre. Avui es quedaven el Guillermo, el Victor i el Cecs a la banqueta. 
El primer quart ha estat el més igualat entre els dos conjunts. S’han vist moltes ocasions per part de tots dos equips però era el Mercantil el que insistia amb més consistència per obrir la llauna. En el minut tres de partit l’Hugo ha fet una bona assistència a l’espai per sobre de la defensa rival i el Marc ha creuat la pilota per fer l’un a zero. Però al cap d’un minut el Sant Cugat ha empatat el matx després d’un mal enteniment entre l’ Iker i l’Andrés. Un altre gol ràpid de l’equip rival igual que la setmana passada davant del Cercle. Tot i així, el Marc i l’Andrés han estat molt incisius i han fet dues ocasions clares, en la tercera l’Andrés ha assistit al Marc i aquest, després d’un bon retall, ha enviat un magnífic xut per l’escaire imparable pel porter rival. Era el dos a un quan tan sols restava poc més d’un minut perquè acabés el primer quart. Temps suficient però, perquè els visitants tornessin a empatar el partit fent el dos a dos en un gran remat de cap d’un jugador rival.
En el segon quart s’ha vist un joc menys vistós però important pel desenllaç final del partit ja que el Victor ha marcat una pena màxima en el minut vint-i-dos de joc fent el tres a dos. Però el fet important d’aquest gol és que s’ha arribat al descans sense que el Sant Cugat empatés per tercer cop consecutiu.
El tercer quart també ha estat molt important perquè ha estat el cop definitiu perquè l’equip mercantilista s’endugués els tres punts per quart partit consecutiu. En primer lloc el Victor ha enviat un xut al travesser avisant el que li esperava al porter visitant, ja que mig minut després ell mateix ha col·locat el quatre a dos en fer una bona jugada individual i finalitzar amb certes dificultats. En la darrera jugada d’aquest quart el Rubén ha fet el cinquè després d’una nova assistència del Victor.
Els tres minuts de l’últim quart han estat d’escàndol. Tres xuts a porteria i tres gols. El sisè ha estat del Marc en el minut trenta-set i el vuitè del Victor, tots dos completant els seus hat-tricks particulars. L’Andrés ha tancat el marcador fent el vuit a un definitiu. Fàcilment s’haurien pogut fer dos o tres gols més, però el marcador no s’ha mogut més fins el xiulet de l’àrbitre.
En aquest partit volem destacar els dos darrers quarts on s’ha vist un joc brutal del Mercantil, amb un clar domini sobre el Sant Cugat. La setmana que ve hi ha un partit importantíssim davant del líder de la classificació, que és el Benjamí A de l’Escola de Futbol de Sabadell. El partit es disputarà al municipal de la Bassa de Sant Oleguer.

 

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada