CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 28 d’octubre del 2013

IMPORTANT VICTÒRIA A MANRESA – BENJAMÍ C


Gimnàstic Manresa 2-3 CE Mercantil
Alessandro 13’, 23’, 29’

El Benjamí C del CE Mercantil es va desplaçar aquest diumenge a Manresa per afrontar la quarta jornada de lliga contra el Gimnàstic de Manresa. Els rivals, per sobre en la classificació als blaugranes, ho van posar difícil, però amb una gran intensitat, els jugadors del Pol i el Genís, van tornar a Sabadell amb els tres punts en joc.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el John sota pals, el Toni i el Marc a la defensa, el Pol al mig del camp, l’Arnau i el Roger a les bandes, i el Ruben en punta; a la banqueta estaven el Jordi, l’Aleix, l’Aitor, el Dario i l’Alessandro.
El partit no va començar gaire bé pels visitants, ja que els locals, al minut tres, van aconseguir avançar-se en el marcador. Els següents minuts, cap dels dos equips va tenir el control de la pilota, i això va fer veure ocasions a totes dues porteries; però van ser els blaugranes, mitjançant l’Alessandro amb una jugada individual, els que van aconseguir marcar i empatar el partit. Els següents minuts van ser de domini Mercantilista, on es van veure bones ocasions per ampliar el marcador, però no va ser fins al minut vint-i-tres i gràcies a una jugada de corner d’estratègia, que el mateix Alessandro, amb el cap, va rematar un bon centre de l’Arnau; amb aquest marcador, un a dos, es va arribar al descans.
La segona part va començar amb un Nàstic molt fort i amb ganes d’empatar el partit, però van ser els blaugranes, que amb una falta executada per l’Alessandro, que van fer el tercer. Aquest gol semblava sentenciar el partit, però els locals no van abaixar el braços, i després de dues bones ocasions, ben aturades pel Jordi. Van aconseguir retallar les distàncies amb un xut llunyà. Això passava al minut trenta-dos, però el marcador ja no es va moure més, tot i les ocasions de tots dos equips, i el Mercantil, va sumar tres punts importants, que els deixen empatats amb el quart classificat.

La pròxima setmana l’equip torna a jugar com a visitant, hi ho farà al camp del cuer, la PB Castellbisbal; el partit es jugarà a les onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada