CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 28 d’octubre del 2013

PARTIT MOLT COMPLET CONTRA UN RIVAL DUR - BENJAMÍ D


CE Mercantil 5-2 Cercle Sabadelles
Víctor 3’, 10’
Marc 31’, 46’
Guillermo 47’

En l’últim dissabte del mes d’Octubre s’ha disputat la quarta jornada de lliga. Al Municipal Arrahona Merinals el Benjamí D del Mercantil i el Benjamí A del Cercle Sabadellès 1856 han protagonitzat un partit molt emocionant i intens fins a l’últim minut de joc. Els locals per fi, ja han estrenat les noves samarretes del partit del centenari. En general ha estat un partit intens amb ocasions no molt clares però amb el patiment dels pares fins al final. Els blaugranes han sortit amb l’Iker com sempre de porter, el Cesc i el Cristian formant la parella de centrals, l’Hugo al centre del camp, el Marc i el Guillermo a les dues bandes i el Victor en punta; el Julen, el Rubén i l’Andrés han quedat a la banqueta esperant al seu torn en el segon quart.
Des dels primers minuts de joc ja s’ha vist com de dur seria el rival. El Cercle tenia jugadors forts al centre del camp però el Mercantil aprofitava la seva habilitat amb els peus i la seva rapidesa a les bandes. El primer quart ha estat el més pobre ja que no hi ha hagut massa ocasions clares. Els primers en provar-ho han estat el Guillermo i el Marc sense sort. El Cercle ràpidament ha contraatacat i ha estat perillós durant més de tres minuts. L’Iker ha hagut de intervenir en dues ocasions per evitar el primer gol del partit. El Mercantil ha intentat tornar a dominar el joc però han acabat els primers dotze minuts veient dos equips igualats en el terreny de joc.
Els blaugranes però, han començat forts el segon quart i volien obrir la llauna. EL Victor ho ha aconseguit amb un autèntica genialitat. Ha fet una gran pressió, ha robat la pilota al defensa rival i ha regatejat el porter per fer l’un a zero al minut quinze. Tot i així, el Cercle no s’ha rendit fàcilment, tot el contrari, al cap d’un minut, en el setze, l’Hugo ha fet una falta al centre del camp i el dorsal cinc dels rivals l’ha clavat impossible per l’Iker. Un a un a falta de vuit minuts per la mitja part. El Cercle encara s’ha crescut més després del gol del empat, i poc després l’Iker ha hagut de protagonitzar l’aturada del partit després d’un xut molt potent d’un jugador visitant. Quan restaven dos minuts del segon quart, el Victor ha fet un gol gairebé idèntic al primer. Ha marxat del defensa amb una bona conducció, i ha tornat a regatejar el porter posant el dos a un al marcador. Però altre cop els blaugranes no han sabut aturar el Cercle després del gol, i ells han tornat a empatar en menys d’un minut. Acabava la primera meitat amb un dos a dos al marcador.
EL tercer quart ha estat dominat completament pel Mercantil. Han estat els dotze minuts claus perquè els locals deixessin els tres punts a casa. Durant els primers cinc o sis minuts no s’han vist ocasions, però els que atacaven i ho intentaven més eren l’equip del Genís i l’Albert.            Finalment el Marc ha pogut tornar a avançar el Mercantil regatejant el porter igual que els dos gols del Víctor. Tres a dos al minut trenta-u. Però aquesta vegada el Cercle no ha tingut la capacitat de refer-se, i el Marc ho tornava a intentar amb un xut desviat. En l’últim minut del tercer quart el Cercle ha provat l’empat de falta directa però el xut ha sortit fora.
Ens els últims dotze minuts no hem vist que l’equip visitant dominés per buscar l’empat, sinó que els locals han estats els que volien distanciar-se en el marcador i sentenciar el partit. Però ha costat una mica. El Rubén i el Marc han xutat dos o tres cops a porteria però el porter els ha aturat. Però en el minut quaranta set el Marc ha fet el seu segon gol i el quatre a dos al marcador. A més, mig minut després ell mateix ha fet una boníssima assistència de gol al Guillermo i el darrer ha fet el cinc a dos definitiu.
Així ha finalitzat el matx. Després de tres jornades el Benjamí D ha aconseguit nou punts de dotze possibles. Llàstima la derrota en l’últim minut contra el Sabadell en la jornada inaugural. L’equip s’està refent molt ràpidament i vol continuar així.


Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada