CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 d’octubre del 2013

UN EMPAT INSUFICIENT - BENJAMÍ C


CE Mercantil 3-3 CF Junior
Roger 6’
Marc 25’
Pol 28’

El Benjamí C del CE Mercantil va iniciar la lliga a casa el dissabte al migdia i contra el Junior; el partit va tenir fases diferents, algunes dominades pel conjunt local, l'altre pel conjunt visitant i altres que no va passar res de interessant. L’empat, veient les ocasions d’un i altre equip, és injust, ja que l’equip local va disposar de les més clares, però la falta d’encert els va privar de sumar els primers tres punts en joc. L’equip, com a molts partits de la Pre Temporada, ha estat un pel irregular, ja que combina molt bons minuts amb altres que baixen molt el rendiment i els fa encaixar molts gols. Aquest aspecte es té que millorar de cara a les pròximes jornades de lliga.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Jordi sota pals, l’Aitor i el Toni a l’eix de la defensa, el Pol al mig, l’Aleix i el Roger a les bandes i el Ruben en punta; a la banqueta, juntament amb el Genís i el Pol hi havia el Marc, el Dario i l’Arnau.
El partit va començar amb un Mercantil dominant el joc i tenint tímides ocasions de gol, però en el minut cinc i en la primera ocasió de gol, els visitants, es van avançar en el marcador. El gol no va enfonsar als locals, i aquests, amb dues clares ocasions de gol, van tenir l’empat molt a prop, però aquest va arribar de les botes del Roger amb un gran xut a l’escaire, després d’una bona jugada col·lectiva de tot l’equip. Els minuts restants fins el final de la primera part van ser de descontrol, ja que cap dels dos equips va fer mèrits per avançar-se en el marcador. Però en les acaballes de la primera part, els blaugranes van tenir els minuts en els quals desapareixen, i el Junior, amb dues accions seguides es van posar amb el resultat d’un gol a tres.
La segona part es va veure la millor cara dels locals, amb molta ambició i una alta intensitat; això va permetre veure dos gols ràpids, el primer del Marc, on ell sol va robar la pilota i va definir; el segon, que significava l’empat a tres, va ser molt semblant, però aquesta vegada va ser el Pol l’autor del gol. Els minuts restant fins al final del partit, van ser d’anades i vingudes, però cap dels dos equips va ser capaç de marcar. El Roger, en l’última jugada del partit, una falta indirecte dins de l’àrea, va tenir l’empat, però la falta d’entesa entre ell i el Pol, va fer que el xut no acabes al fons de la xarxa.
L’empat no és un bon resultat, però ara cal seguir treballant per millor els petits defectes que té l’equip, per aconseguir sumar de tres en tres.

La pròxima setmana l’equip es desplaça fins a Terrassa per jugar contra el Bonaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada