CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 29 de setembre del 2013

ALTS I BAIXOS EN L’ÚLTIM PARTIT DE PRE TEMPORADA DEL BENJAMÍ C


UE Vilassar de Mar 3-5 CE Mercantil
Roger 12’, 39’, 43’, 45’, 47’

El Benjamí C ha tancat aquest diumenge al mati al Municipal Xevi Renom, la Pre temporada, i ho ha fet guanyant al Vilassar de Mar per un resultat de tres gols a cinc. Amb aquesta victòria, l’equip ha aconseguit tres victòries i una derrota en els quatre partits que ha jugat; ha marcat dinou gols i n'ha encaixat dotze. La Pre Temporada no ha estat malament, però encara hi ha moltes coses a millorar, i esperem, que d’aquí al dissabte, dia del debut lliguer, s’hagin aconseguit corregir algunes d’elles.
El CE Mercantil ha iniciat el partit d’avui amb el Jordi sota pals, el Marc i l’Aitor a la defensa, el Pol al mig centre, com a interiors l’Arnau i el Ruben i com a davanter el Roger; a la banqueta hi havia el John, el Dario i l’Aleix.
Els primers minuts, i pràcticament tota la primera part, s’ha vist un partit molt travat, on no hi havien gaires ocasions de gol per cap dels dos equips; el locals han tingut dues durant els primers quinze minuts, i els blaugranes n’han tingut quatre, dues del Ruben, amb xuts desviats, una del Pol, amb un xut llunyà i una altre del Roger, que aquesta ha acabat amb gol després del que el mateix jugador hagués robat la pilota i introduint la pilota a la porteria amb una vaselina. Els següents minuts fins al descans han estat igual que els primers, però amb la diferència que tots dos equips han arribat més a l’àrea rival.
La segona part ha començat amb un Mercantil molt actiu i disposant de dues clares ocasions de gol; el Pol, amb un llançament de falta i el Ruben amb un mà a mà amb el porter, però aquest, ha aconseguit aturar-les tots dues. Però els següents deu minuts han estat dominats completament pel Vilassar, que amb tres gols amb deu minuts, han donat la volta al marcador; el partit semblava decantat pels locals, però els Mercantilistes, durant l’últim quart han tret el seu orgull, i amb una intensitat molt elevada han aconseguit donar la volta al marcador. EL Roger, amb quatre gols, i el Pol, amb dues assistències,, han estat els que han acabat de les jugades, deixant el marcador amb el tres a cinc final. Si tot l’equip juga amb la intensitat i les ganes dels últims dotze minuts, l’equip acabarà molt a dalt en la classificació.

El pròxim dissabte, a dos quarts de dues i al Municipal Arrahona – Merinals, l’equip rebrà al Junior en la primera jornada de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada