CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 de setembre del 2013

UNA GOLEJADA PER TANCAR UNA BONA PRE TEMPORADA


CE Mercantil 10-4 Santa Eulàlia
Marc 11’, 15’, 35’, 46’
Guillermo 10’, 35’
Ruben 1’
Hugo 3’
Andres 39’
P.P 43’

El Benjamí D del CE Mercantil, ha tancat aquest dissabte al matí, la Pre Temporada, jugant contra el Santa Eulàlia. El partit s’ha disputat al Municipal Arrahona – Merinals a les dotze del migdia, i els blaugranes, amb un gran poder golejador però alguns dubtes en defensa, han guanyat el partit amb el resultat de deu a quatre. L’equip, durant aquest mes de setembre, ha jugat cinc partits, on ha obtingut quatre victòries i una derrota, contra el RCD Espanyol; ha marcat trenta gols, però n’ha encaixat catorze, una xifra massa alta. Tot i això, la Pre Temporada es pot considerar més que positiva, i l’equip arribarà al primer partit de lliga del pròxim dissabte, amb un bon nivell.
El CE Mercantil ha començat el partit amb el Iker sota pals, el Cristian i el Cesc de defenses, el Hugo al mig centre, el Ruben i el Guillermo com a interiors, i de “nou” ha jugat el Marc; a la banqueta hi havia el Julen i l’Andres. El Víctor ha estat baixa ha causa d’una malaltia.
El partit ha començat molt bé, ja que en el primer minut, el Marc ha passat la pilota al Guillermo, aquest ha fallat en el intent de remat, però la pilota ha anat a les botes del Ruben, que aquest, amb un bon xut, ha fet el primer gol del partit. En el segon minut s’ha vist una bona acció d’atac del Marc i el Hugo, però després de la paret, la jugada ha acabat sense gol; i en el tercer minut, ha arribat el dos a zero, a través del Hugo, amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. Els següents minuts, fins als vuit, ha estat dominats pels locals, però en aquest minut, els de l’Hospitalet, han retallat distàncies. El Iker, tot i la seva bona estirada, no ha pogut evitar el gol. Tot i el gol, el partit no ha variat, i els blaugranes, amb dos bones accions, han fet dos gols més; el primer de remat de cap del Guillermo després d’un bon llançament de corner del Marc, i l’altre, que significava el quatre a un en el minut deu. L’ha fet el Marc en rematar una gran assistència del Guillermo. El cinquè no ha tardat en arribar, ha estat en el  minut quinze i també anotat pel Marc, aquesta vegada a passada de l’Andres. A partir d’aquí i fins el final de la primera part l’equip s’ha relaxat una mica, i no s’han creat tantes ocasions de gol. En canvi, el Santa Eulàlia, en una bona arribada ha fet el seu segon gol, deixant el marcador al descans amb el cinc a dos.
La segona part ha començat molt moguda, ja que en els primers dos minuts s’han vist dos gols, el primer dels locals, marcat pel Guillermo a passada del Marc i el segon dels visitants després d’un llançament de falta. El Marc, en els següents minuts ha tingut bones accions per ampliar el marcador, però els seus intents han marxat a fora. Els rivals, en una altre acció aïllada han fet el sis a quatre i semblava que hi havia partit, però la nostra defensa, Cesc, Julen i Cristian, més el nostre porter Iker, fins aleshores una mica dubitatius s’han centrat, hi han realitzat uns últims bons minuts, i no han concedit cap altre ocasió de gol clara, i les que han concedit, ha aparegut el Iker. Els mercantilistes, no en tenien prou amb el resultat, i en els últims quinze minuts han marcat quatre gols més. El Marc ha fet el setè al minut trenta-cinc, l’Andres, amb una jugada personal ha fet el sisè en el trenta-nou, en el quaranta-tres i després d’un corner, els visitants s’han marcat en pròpia porteria el novè, i el desè i definitiu gol l’ha marcat el Marc després d’una excel·lent jugada col·lectiva, on han participat el Hugo, el Guillermo i el mateix Marc.

S’ha de millorar moltes coses, però com s’ha dit anteriorment, l’equip està a punt i amb ganes de debutar a la lliga, a més ho faran en el derbi de la ciutat del Sabadell, ja que el dissabte a les deu visitaran el camp del CE Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada