CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de setembre del 2013

BENJAMÍ D - BON INICI DE PRE TEMPORADA


CE Mercantil 5-0 CF Badalona
Andres 14’, 47’
Guillermo 16’
Cesc 26’
Ruben 42’

El Benjamí D ha iniciat la temporada tal i com la va acabar, és a dir, en un bon nivell. Els jugadors del Genís, l’Albert i el Joaquim, han debutat aquest dissabte al migdia a casa contra el CF Badalona. Els locals han estat molt superiors hi amb un bon joc i deixant el rival sense ocasions de gol, han aconseguit la primera victòria, amb un bon resultat, cinc a zero. Tot i que cal millorar molts aspectes, l’equip està amb ganes, i les dues noves incorporacions, s’adaptaran molt ràpid al joc i l’ambient de l’equip. Per tant, cal seguir treballant per polir petits aspectes i així assegurar, un any més, una molt bona temporada.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cristian i el Cesc a l’eix de la defensa, el Hugo al mig, el Ruben i el Guillermo com a interiors i el Víctor en punta; el Julen i l’Andres estaven a la banqueta, i el Marc, amb una lesió muscular, no ha pogut participar.
L’equip ha sortit molt fort  i ràpidament s’han vist les primeres ocasions de gol; el Guillermo, per la banda dreta ha creat molt perill, i per aquí s’han vist les primeres oportunitats; el Víctor, amb dues de seguides, i el Hugo, amb un xut desviat, haguessin pogut fer el primer gol. El Ruben, en el nou, també ha disposat d’una bona ocasió, però el seu xut ha sortit a fora per poc. L’Andres, en una de les primeres pilotes que tocava, ha fet el primer gol del partit, després d’aprofitar una pilota refusada per la defensa, ha engaltat un bon xut que ha superat al rival. El Guillermo, dos minuts més tard, ha fet el segon amb un bon xut creuat desprès d’una internada per la seva banda. El Hugo, ha passada del Guillermo, i el Víctor amb una doble ocasió haguessin pogut fer el tercer, però el marcador no s’ha mogut més i s’ha arribat al descans.
Tot això ha passat sense que el Iker, el nostre porter, hagués d’intervenir en cap ocasió, i durant la segona part, només ho ha fet amb una, però amb molta seguretat ha blocat la pilota. En la represa l’equip ha estat igual de bé, tot i que amb el pas dels minuts s’ha notat el cansament; tot i això l’equip ha tingut moltes ocasions de gol, i tres d’elles han acabat al fons de la xarxa. El tres a zero l’ha marcat el Cesc al minut vint-i-sis després d’un eslàlom conduint la pilota des del nostre camp, i arribat davant del porter i creuant molt bé la pilota. El quart ha arribat de penal, on el Ruben, que ha estat objecte d’ell, l’ha transformat amb un bon xut. El cinquè ha estat marcat per l’Andres a falta d’un minut pel final del partit i aprofitant una bona passada del Julen.

Aquesta setmana l’equip canviarà els dies d’entrenament a causa de les festes, i el cap de setmana té un doble compromís; el dissabte contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i el diumenge a casa contra l’Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada