CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de setembre del 2013

UN ALTRE BON PARTIT DEL BENJAMÍ D


CE Mercantil 7-1 Vila Olímpica
Víctor 14’, 18’, 26’, 44’
Ruben 35’ 36’
Marc 8’
Guillermo 48’

Avui dissabte vint-i-un de setembre a dos quart d’onze del mati el Benjamí D ha disputat el penúltim partit de Pre Temporada contra la Vila Olímpica a les instal·lacions del CE Mercantil en una jornada que ha estat especialment calorosa.
La primera part de partit ha estat molt intensa i amb moltes ocasions de gol però la pilota no ha volgut entrar fins al minut 8 en que el Guillermo li ha passat l’esfèric a l’espai al Marc i la jugada ha finalitzat amb gol. Al minut nou i mig el IIker ha hagut d’intervenir fent una molt bona parada.
Nomes començar la segona part el Guillermo ha tingut una ocasió de gol que no s’ha materialitzat i el Víctor ha aprofitat el rebot i ha marcat, quatre minuts després el mateix Víctor ha tornat a marcar. En els minuts vuit i deu el Guillermo ha tingut novament dues ocasions més per augmentar el marcador blaugrana però la pilota no ha acabat sota els pals.
Al minut dos de la tercera part el Víctor ha deixat enrere el defenses contraris amb una gran escapada que ha acabat encaixant la pilota al fons de la xarxa i fent el quatre. Al minut sis  el Iker ha realitzat una boníssima intervenció que ha acabat amb la pilota a les seves mans. En els minuts vuit i deu hem tingut dues grans ocasions que no han acabat en gol, una del Ruben i una altre de el Hugo. I tot just després el Ruben ha marcat el cinquè,  dos minuts mes tard, en una jugada del Marc per la banda, en que el Vila Olímpica ha intentat refusar la pilota, s’ha encaixat l’esfèrica en pròpia porta.
Aquesta ultima part ha estat una mica mes aturada que les altres però hi ha hagut dos gols un al minut vuit i un altre en el onze el primer, l’ha marcat el Víctor que ha intentat refusar l’esfèric amb tant la mala sort que ha travessat els pals. I el segon el Marc ha centrat i el  Guillermo ha pogut rematar be, acabant amb gol.


Joaquim Nogués.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada