CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 15 de setembre del 2013

DOS PARTITS MÉS DE CARA A LA POSADA A PUNT DE L’EQUIP


RCD Espanyol 6-3 CE Mercantil
Víctor 5’
Guillermo 9’
Marc 13’

CE Mercantil 5-3 CE Europa
Marc 9’, 17’
Víctor 27’, 30’
Ruben 8’

El Benjamí D del CE Mercantil segueix amb la preparació de cara a l’inici de la temporada oficial, i aquest cap de setmana ha disputat dos partits; el primer va ser dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un dels millors clubs de Catalunya, el RCD Espanyol. El segon partit s’ha jugat el diumenge al mati al Municipal Arrahona – Merinals contra un dels clubs més antics, el CE Europa. Tots dos partits han tingut aspectes positius i de negatius, però han anat molt bé per millorar la forma física dels jugadors, i per poder corregir les coses que no s’han acabat de fer bé del tot.
El primer partit, el del dissabte contra l’Espanyol, va tenir dues cares, una en cada part. La primera va ser la bona, ja que els Mercantilistes van dominar el partit i van deixar, durant els primers minuts de joc, a l’Espanyol tancat al seu propi camp i marcant dos bons gols es van avançar en el marcador. Però poc a poc l’Espanyol va anar guanyant terreny i en una jugada aïllada va retallar distàncies. Poc després, els visitants, en una altre bona acció van fer el tercer, i haguessin pogut fer el quart en tres ocasions, però van fallar. Això ho va saber aprofitar l’equip local per, en dues accions de contraatac, empatar el partit a les acaballes de la primera part. En la segona part el partit va ser una altre història, i els blanc-i-blaus, en gran part gràcies a l’aspecte físic, van ser molt superiors als blaugranes, i amb tres gols més, vam deixar el marcador amb el definitiu sis a tres. Els gols del Mercantil van ser marcats pel Víctor, el Guillermo i el Marc.
El segon partit del cap de setmana es va jugar diumenge al matí al nostre camp, i contra un equip de la mateixa categoria, el CE Europa. Aquest partit va ser totalment diferent al del dissabte, ja que els blaugranes van dominar tot el partit, excepte dos minuts fatídics, que els escapolats van aprofitar per retallar distàncies amb dos gols. L’encontre va començar molt bé, ja que a part de les bones ocasions i un gran joc, el Ruben al nou, i el Marc en dues ocasions, van posar el tres a zero en el marcador. Però a les acaballes de la primera part van arribar els dos minuts de glòria de l’Europa, i es van saber aprofitar de dues greus errades de la defensa Mercantilista per dos gols i posar emoció en el partit. Però en la segona part, el Mercantil va tornar a sortir molt bé, i el Víctor, amb dos bons gols, va arrodonir uns grans minuts de l’equip.
Molt bones proves per saber quin és el camí que ha de seguir l’equip en les pròximes setmanes.

El Pròxim dissabte l’equip torna a jugar a casa a dos quarts d’onze contra la Vila Olímpica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada