CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 14 de setembre del 2013

EL BENJAMÍ C SEGUEIX AMB LA SEVA PREPARACIÓ


CE Mercantil 3-1 UE Castellar
Arnau 35’
Roger 37’
Pol 46’

El Benjamí C del CE Mercantil ha disputat aquest dissabte al matí al  Municipal Arrahona – Merinals el seu segon partit de preparació; el rival ha estat el Castellar del Vallès. El partit ha estat força igualat, on els rivals, a la contra han fet força mal als locals; aquests no han tingut el seu millor dia, i el futbol que han practicat ha estat força lent, i les combinacions no han estat presents en gran part del partit. Tot i això, el més positiu del partit ha estat l’acumulació de minuts dels jugadors sobre el camp i el poder de reacció que ha demostrat l’equip quan s’ha vist per sota en el marcador, remuntant un zero un en contra i deixant el resultat final en tres a un; per tant, segon partit, segona victòria.
EL CE Mercantil ha iniciat el partit amb el John sota pals, els defenses Aitor i Toni, el Pol al mig centre, el Marc i el Ruben a les bandes i el Roger en punta; esperant el seu torn a la banqueta hi havia el Dario, l’Aleix, l’Arnau i el Jordi.
La primera part ha estat una mica ensopida en quant a ocasions de gol, per que cap dels dos equips arribava amb claredat a l’àrea rival; durant aquesta part, els blaugranes  han tingut algunes tímides ocasions de gol, com les del Roger, amb xuts llunyans, algunes arribades del Pol i el Ruben des de la segona línea, o la més clara, un mà a mà de l’Arnau contra el porter, que ha acabat amb la pilota per sobre del travesser. Per part visitant, el Castellar no ha arribat tant, però quan ho ha fet, ha estat a la contra, i per tant, amb força perill, però tant el John com el Jordi, els nostres porters, han estat molt segurs, hi han evitat qualsevol opció de gol, i amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.
Només començar la segona part, una contra del Castellar, ha significat el seu primer i únic gol; el davanter rival, s’ha plantat davant del nostre porter, i amb un xut ajustat al pal, ha marcat el gol. A l’equip li ha costat reaccionar, però poc a poc se’l veia més intens. Fruit d’això s’han vist les primeres clares ocasions de gol, i al minut onze, aprofitant un refús a la frontal de l’àrea, l’Arnau, amb un potent xut, ha igualat el partit. L’equip seguia creixent, i deu minuts més tard, el Roger, amb una bona jugada per la banda dreta i una gran definició, ha fet el segon gol local. Això ha enfonsat al Castellar i els últims minuts, tot i l’ajustat marcador, els locals han estat superiors, hi ha falta de quatre minuts pel final, el Pol amb una gran rematada de cap a centre del Roger en un corner, ha fet el tres a un final.
La pròxima setmana l’equip tindrà dos compromisos, el primer dissabte contra la Vila Olímpica i el segon diumenge contra el Mercat Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada