CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de setembre del 2013

BENJAMÍ C - BONES SENSACIONS EN EL DEBUT


CE Mercantil 7-1 CF Badalona
Roger 30’, 35’, 41’, 45’
Ruben 25’, 46’
Pol 16’

El Benjamí C ha jugat aquest dissabte al mati a casa i contra el CF Badalona, el primer partit de la Pre Temporada. Tot i només portar una setmana entrenant i que molts jugadors són nous i mai havien jugat junts, la sensació del partit és molt positiva, ja que tot i la contundent victòria, s’ha vist, en algunes estones, un bon equip, compacte i amb les idees molt clares. Els blaugranes han estat els clars dominadors, i pràcticament tot el temps de joc, s’ha jugat en camp contrari.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Jordi sota pals, el Marc i el Toni de defenses, el Pol al mig, a les bandes l’Arnau i el Dario i en punta el Roger; a la banqueta, al costat del Genís i el Pol hi havia el Ruben i l’Aitor.
El partit ha començat amb un Mercantil molt fort i bolcat a l’atac, i fruit d’això han arribat les primeres ocasions de gol: el Pol, l’Arnau i el Marc, han estat els protagonistes d’aquestes primeres jugades de perill. El Toni, incorporant-se a l’atac també ha tingut la seva ocasió, però el porter, ben col·locat, la parat molt bé. El Dario i el Pol, amb dues ocasions, també han disposat d’ocasions de gol, però cap d’elles ha trobat el camí adequat. El Roger i el Ruben, que durant la primera part i per la banda dreta han creat molt perill, han tingut les següents ocasions, però un inspirat porter, i el lateral de la xarxa, han frustrat les oportunitat de fer gol. Tot això ha passat sense que el Badalona passes de mig camp, excepte en una ocasió, on el Jordi, sense cap perill, ha tocat la primera pilota. El Pol, aprofitant un refús després d’un remat en un corner, ha fet el primer gol, era el minut catorze; aquests, tot i les moltes accions més de perill, ha estat el resultat amb el qual s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat igual, però amb la diferència de que en la primera ocasió, el Ruben, amb un toc de qualitat, ha fet el dos a zero. El Roger ha estat el protagonista dels següents minuts, ja que amb quatre gols més, tres d’ells amb bones jugades individuals i un altre de falta, ha sentenciat el partit. Els rivals, en la primera clara ocasió de gol que ha tingut, l’han marcat, hi han retallat les distàncies. Aquí el partit s’ha obert, i tots dos equips han arribat amb perill a l’àrea contraria, però els locals, amb més intensitat, les han tingut més clares, i fruit d’això, el Ruben, amb el seu segon gol, ha marcat el definitiu set a un.

Bon partit per iniciar amb bon peu la temporada; ara cal seguir treballant per posar l’equip en el millor estat possible de cara al inici de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada