CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 d’octubre del 2013

DERROTA EN UN INTENS PARTIT DE FUTBOL - BENJAMÍ D


CE Sabadell 4-3 CE Mercantil
Víctor 6’, 36’
Marc 12’

El Benjamí D del CE Mercantil, ha iniciat aquest cap de setmana el Campionat de lliga; la competició és la de Benjamí Segona Divisió, i el grup, el disset. El debut no era fàcil, ja que visitava el camp del màxim rival, el CE Sabadell. El derbi va ser com s’esperava, molt intens, però el que es va veure, és que tots dos equips tenen grans jugadors, i això fa preveure, una gran temporada de tots dos conjunts. Els blaugranes es van avançar, però el Sabadell, amb tres bons minuts, va remuntar el partit. Els visitants, amb una gran contra, van tornar la igualada al partit, però els locals, amb una jugada aïllada, es van tornar a posar per davant. La igualada va tornar a falta de deu minuts pel final, i quan l’empat es veia definitiu i just, ja que tots dos equips van fer mèrits per sumar punts, va arribar el gol del Sabadell quan passaven dos minuts del temps reglamentari. Tot i la derrota l’equip pot estar content, per el partit realitzat i per la intensitat que van demostrar durant tot el partit; treballant així, els resultats no tardaran en arribar.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Iker sota pals, el Julen i el Cristian de defenses, el Hugo al mig centre, a les bandes el Guillermo i l’Andres, i en punta el Víctor: a la banqueta, al costat del Genís i l’Albert, hi havia el Cesc, el Marc i el Ruben.
El partit va començar molt igualat, amb tots dos equips volen tenir la pilota,però sense arribar en perill a les porteries. No va ser fins al minut sis, que el Víctor, amb una gran jugada individual es va plantar a l’àrea rival, va ser objecte d'una falta i l’àrbitre va xiular el clar penal; el mateix Víctor va ser l’encarregat de llançar-lo i posar el zero a un en el marcador. Poc després el Sabadell va voler reaccionar, però el Iker, molt atent, va aturar la pilota. Els blaugranes haguessin pogut marcar en dues clares ocasions de gol, però l’Andres, que va tenir les dues, no va poder materialitzar-les. Això va fer que el Sabadell seguis viu en el partit i amb tres bons minuts, va donar la volta al marcador amb dos gols; el primer amb un xut llunyà i el segon aprofitant una pilota morta dins de l’àrea. Els dos gols van fer despertar els Mercantilistes, i a part d’alguna acció aïllada dels locals, els minuts restants fins al descans, van ser dominats pels blaugranes. El Marc, amb un llançament de falta va avisar, i poc després, va aprofitar una assistència en llarg del Cristian per fer l’empat a dos. El Ruben, a les acaballes de la primera part va tenir una bona acció, però el seu xut va sortir a fora per poc.
La segona part va començar amb un alt ritme de joc, i això va portar a veure grans ocasions de gol per tots dos equips: per part local, la més destacada va ser una pilota al pal, i per part visitant, un fort xut del Hugo. Tot això va passar justa abans de dos gols més; el primer va ser marcat pel Sabadell, però dos minuts més tard, el Víctor, amb una bona vaselina, va tornar a empatar el partit. El partit va seguir així fins al final, amb grans ocasions per part de tots dos equips, però quan l’empat ja es donava com a bo i merescut per tots dos equips, va arribar el gol del Sabadell dos minuts després de complir-se els quaranta-vuit reglamentaris. Una llàstima, perquè amb el gran esforç realitzat pels nostres jugadors, aquest gol va ser un cop massa dur.

Ara toca seguir treballant per la pròxima setmana, a casa, començar a sumar punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada