CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 d’octubre del 2013

REMUNTADA, BON JOC I BONA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ C


EF Bonaire 2-4 CE Mercantil
Pol 10’, 33’
Ruben 38’
Arnau 40’

El Benjamí C del CE Mercantil ha disputat la segona jornada de lliga a Terrassa, més concretament al camp del Bonaire; el partit s’ha jugat aquest dissabte a un quart d’onze del matí. Tots dos equips arribaven després d’empatar en la primera jornada de lliga; però el partit ha tingut un clar dominador, el conjunt blaugrana. Tot i que el Bonaire s’ha avançat per dues vegades en el marcador, els Mercantilistes, amb bon joc, una gran intensitat i quatre gols, han capgirat el marcador i han sumat tres bons punts. L’equip, durant aquesta setmana ha fet un canvi, i això s’ha vist reflectit aquest matí sobre la verda gespa del camp del Bonaire. Cal seguir treballant així perquè aquest bon joc continu creixent dia a dia.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Jordi a la porteria, l’Aitor i el Marc a la defensa, el Pol al mig del camp, el Dario i l’Arnau a les bandes i el Roger en punta; a la banqueta hi havia l’Aaron, el Ruben, el Toni i l’Aleix.
El partit semblava que comença bé pels interessos blaugranes, amb una clara ocasió del Pol i un domini sobre la pilota, però el Bonaire, amb una ràpida acció per la banda dreta al segon minut de joc, ha marcat el primer gol del partit. Com sol se habitual en aquest inici de lliga, l’equip ha començat perdent, però avui no s’ha vingut a baix i ha seguit intentant marcar, però no ha estat fins al minut deu, quan el Pol amb un xut molt llunyà, ha empatat el partit. El problema ha estat quan en la següent jugada, el conjunt verd del Bonaire, amb una altre ràpida acció per la banda dreta ha fet el seu segon gol. D’aquí fins al descans l’equip, tot i seguir dominant, a baixat una mica els braços, ja que aquest gol ha fet mal mentalment als jugador.
En el descans s’ha parlat de seguir com en els primers minuts, intentant jugar bé la pilota i així segur que arribarien les ocasions de gol; i així ja estat. El Pol i el Ruben han estat els primers en intentar-ho, i ells mateixos han creat la jugada de l’empat a dos; el Ruben ha lluitat fins al final una pilota que semblava perduda, amb això ha provocat una falta, que el Pol, amb un xut sec, ha empatat el partit a dos. Aquí hi ha hagut un punt d’inflexió en el joc, ja que el Bonaire, excepte una gran ocasió que l’Aaron amb una gran estirada ha refusat la pilota a corner, no han tingut més ocasions de gol. En canvi, els blaugranes s’han bolcat a l’atac i així han arribat dos gols que han deixat el marcador amb el definitiu dos a quatre. El tercer ha estat amb una bona jugada del Roger per la banda dreta, que ha centrat i el Ruben llançant-se a terra ha marcat. Dos minuts més tard, en el quaranta, l’Arnau, amb una jugada individual per la banda esquerra, s’ha plantat davant del porter, i amb un toc suau la superat i ha sentenciat el partit.

Bon partit i tres punts importants per col·locar l’equip en la part alta de la classificació. La pròxima setmana l'equip rebrà a casa a dos quarts de dues del migdia al Manresa, vuitè classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada