CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 13 d’octubre del 2013

ARRIBA LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA


CE Mercantil 4-0 UE Sabadellenca
Marc 11’, 17’
Hugo 10’
P.P 21’

El darrer dissabte 12 d’Octubre es va disputar la segona jornada de lliga entre el Benjamí D del Mercantil i el Benjamí B de la Sabadellenca. Els blaugranes venien de perdre per la mínima en la primera jornada al camp del Sabadell, en canvi, els visitants havien golejat al San Lorenzo de Terrassa. Semblava que es veuria un bon partit de futbol al Municipal Arrahona - Merinals.
El primers minuts de joc van ser una mica travats. Cap dels dos equips volia jugar la pilota i no es van crear ocasions. Però això va canviar a partir del minut cinc on l’equip local va començar a agafar el domini del partit i les ocasions van arribar. El Marc en va tenir dues de clares abans de que el Hugo obrís el marcador amb un potent llançament de falta. Mig minut més tard, just després d’una recuperació fruit de la bona pressió, el Marc va tenir la seva tercera ocasió però aquesta vegada no la va desaprofitar i va fer el dos a zero. En l’últim minut del primer quart es va produir una jugada combinativa espectacular entre l’Andrés, el Hugo, el Marc i el Guillermo, que va acabar en un xut del Guillermo on el porter va poder aturar i la pilota va anar al pal i finalment a córner. Així va acabar el primer quart.
En l’inici del segon quart es va veure el mateix que en l’inici del primer quart, no es veien ocasions. Però la Sabadellenca no es va rendir i passat l’equador del segon quart va començar a xutar i a crear oportunitats de gol. Primer en una falta a la frontal de l’àrea que va fregar el pal, i més tard amb un gran xut i una gran parada de l’ Iker. Però els locals van reaccionar ràpidament davant dels constants atacs dels visitants i el Víctor va fer una bona assistència al Marc que va tornar a marcar creuant la pilota per baix. Tres a zero al minut disset de joc. Quan restaven poc més de tres minuts de joc el Víctor va tornar a provar-ho i el porter va desviar-la a córner. El Hugo el va centrar i un defensor de la Sabadellenca la va introduir a la seva pròpia porteria. S’arribava a la mitja part amb un quatre a zero a favor dels locals.
En els últims dos quarts no van haver gols, tot i que, les ocasions van ser constants per part dels dos conjunts. En el vint-i-set el Ruben va fer un gran xut que va marxar desviat. Un minut després l’ Iker va haver de tornar a intervenir fent una parada gens senzilla després d’un xut llunyà i molt potent d’un rival. Al acabar el tercer quart el Víctor va tenir una altra ocasió.
Als darrers dotze minuts van ser els menys intensos on no es va veure cap ocasió clara per part de cap equip. El Julen, el Ruben i l’Andrés van entrar al minut quaranta-tres pel Cesc, el Hugo i el Víctor respectivament. Cinc minuts més tard el partit va finalitzar i els tres punts es van quedar a casa.
Volem destacar dues coses que no hem anomenat, en primer lloc l’espectacular partit que ha fet el Cesc a l’eix de la defensa. Ha tallat i ha robat moltes pilotes i no ha errat en cap d’elles. I en segon lloc el gran partit de tot l’equip, la intensitat i l’actitud que s’ha vist ha estat espectacular. A seguir així equip !
Proper rival San Lorenzo “A” : Dissabte dinou d’Octubre a les onze del matí.



Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada