CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 20 d’octubre del 2013

S’ESCAPEN TRES PUNTS EN ELS ÚLTIMS DEU MINUTS - BENJAMÍ C


CE Mercantil 1-2 CE Manresa
Ruben 4’

El Benjamí C del CE Mercantil ha disputat aquest dissabte al migdia al Municipal Arrahona – Merinals, la tercera jornada de lliga reben el CE Manresa. Els visitants, han estat superiors en tot el partit en quant a possessió de la pilota, però els locals, que des del minut quatre de partit que han marcat, s’han defensat molt bé, i han tingut opcions d’ampliar l’avantatge en aïllades jugades; però el gol no ha arribat, i a falta de vuit minuts, els Manresans han aconseguit l’empat, i en l’últim minut han aconseguit el segon gol, remuntant i emportar-se els tres punts en joc. Avui l’equip Mercantilista no ha estat bé, no ha sabut jugar al rival, i això als ha condemnat a la derrota. Cal seguir treballant per trobar el punt ideal per no tenir aquestes actuacions tant irregulars. Tots els jugadors estan amb ganes per tant, més tard o més d’hora, s’aconseguirà.
EL CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Jordi a la porteria, el Toni i l’Aleix a la defensa, el Pol al mig centre, l’Arnau i el Roger a les bandes i el Ruben en punta; a la banqueta hi havia el John, el Marc, l’Aitor i el Dario.
El partit s’ha posat molt bé, ja que en el minut quatre, una bona jugada del Roger per la banda dreta, ha acabat als peus del Ruben, que amb un xut ajustat al pal, ha fet el primer gol del partit. El mateix Roger, al minut nou ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit desviat. El Manresa, tot i anar perdent, ha jugat molt tranquil i això els ha permès arribar en varies ocasions a les immediacions de la porteria defensada pel Jordi, però avui, el porter blaugrana ha estat molt segur, i amb grans intervencions, ha evitat l’empat. Durant molta estona de la primera part no s’han vist ocasions de gol, ja que el Manresa tenia la pilota, però els blaugranes, ben situats al camp, no deixaven progressar als rivals. Poc a poc el partit ha anat guanyant emoció en quant a ocasions de gol, tot i que els Manresans han tingut les més clares, però el John, el porter de la segona part de l’equip local, també ha estat força bé, i les ha pogut aturar totes; fins que en el minut trenta-nou, un potent xut del davanter rival, no ha pogut aturar-la, i la pilota ha acabat al fons de la xarxa. A partir d’aquí el partit s’ha descontrolat, no ha existit el mig del camp, i la pilota anava d’una àrea a l’altre; tots dos equips han pogut marcar, però ha estat el Manresa, que en la penúltima jugada del partit, i amb un fort xut des de la frontal, s’ha emportat el partit. Els Mercantilistes, en l’última jugada del partit, haguessin pogut empatar, però l’ocasió, amb el porter a terra i la pilota ha escassos tres metre de la línea de gol, ho ha pogut ser rematada per cap jugador blaugrana.
Cal seguir treballant per millorar moltes coses, però amb la bona actitud de tots els jugadors, es farà, i l’equip acabarà jugant bé i guanyant molt partits.

La pròxima setmana l’equip es desplaçarà fins a Manresa per jugar amb l’altre equip de la ciutat, el Gimnàstic. El partit es disputarà diumenge a dos quart de dues del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada