CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 20 d’octubre del 2013

GRAN GOLEJADA, TRES PUNTS MÉS I TERCERS CLASSIFICATS - BENJAMÍ D


UD San Lorenzo 2- 16 CE Mercantil
Marc 13’, 18’, 25’, 33’, 35’
Ruben 1’, 19’
Andres 4’, 39’
Víctor 6’, 20’
Hugo 22’, 26’
Guillermo 23’, 40’
Julen 46’

El CE Mercantil ha disputat la tercera jornada de lliga al camp del cuer, el UD San Lorenzo. L’equip visitant ha estat durant tot el partit molt superior al rival, i amb una golejada d’escàndol, dos a setze, ha aconseguit sumar tres punts més, que momentàniament els col·loca en el tercer lloc de la classificació. L’equip, tot i la fragilitat del rival, ha fet un bon partit, ha jugat molt combinatiu tal i com demostra les nou assistències de gol que hi ha hagut; s’han de millor petits detalls, com la pèrdua de pilotes al mig del camp, que han suposat els dos gols de l’equip rival; però cada dia estan millor, i tot i la dificultat de la lliga, estan preparats per lluita per la victòria en  cada partit. El més important d’avui ha estat la felicitat amb la qual han jugat i han marxat a casa tots i cadascun dels nostres jugadors.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker a la porteria, el Julen i el Cesc a la defensa, el Hugo al mig del camp, el Ruben i l’Andres a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta hi havia el Cristian, el Marc i el Guillermo.
Ja des del primer minut de joc s’ha vist com aniria el partit, ja que una gran internada del Víctor per la banda, ha acabat amb un bon centre cap al Ruben, que aquest no ha fallat, hi ha fet el zero a un. El segon gol no ha tardat, ha estat en el quart minut de joc, quan el Víctor ha tornat ha assistir, però aquesta vegada cap a l’Andres, i aquest, amb un fort xut ha batut al porter rival. Dos minuts més tard, el Víctor, aprofitant una assistència del Ruben feia el tercer. Abans del quart gol de l’equip, el San Lorenzo, ha robat una pilota al mig del camp, s’ha plantat davant del Iker, hi ha retallat distàncies; només ha estat una aïllada acció, ja que en la següent jugada, el Ruben a passada de l’Andres, ha tornat a marcar pels blaugranes. El Víctor, un dels millors jugadors del partit, ha tornat ha donar una assistència de gol, la tercera, però aquesta vegada al Marc, que el sis blaugrana no ha fallat, hi ha posat el un a cinc en el marcador. El mateix Marc, ha passada del Hugo, ha fet el sisè, i el setè la fet Víctor aprofitant un mal refús de la defensa local.  El vuitè gol ha estat un gran xut del Hugo, i el novè, últim de la primera part, ha estat marcat pel Guillermo ha passada del Víctor en el minut vint-i-tres.
La segona part ha tingut la mateixa tònica que la primera, és a dir, un Mercantil jugant bé a futbol, creant ocasions de gol  convertint-les. Ja en el primer minut de la represa, el Marc feia el seu tercer gol i el desè de l’equip, i un minut més tard era el Hugo que feia el onze. El dotzè i el tretze gols, han tornat arribar de les botes del Marc, fent així el se cinquè gol del partit. El San Lorenzo, en la segona vegada que es plantaven dins de l’àrea del Iker, han fet el seu segon gol, que ha tornat arribar després d’una pèrdua de pilota al mig del camp, i després d’una sèrie de refusos, la pilota ha acabat al fons de la xarxa. El catorze gol ha arribat en el minut trenta-nou, quan el Víctor, amb la seva cinquena assistència de gol, ha cedit la pilota a l’Andres, que aquest, amb un bon xut, no ha fallat. El quinze gol ha estat marcat pel Guillermo amb una gran jugada individual. El setè ha estat de falta i del Julen, que amb un gran xut, ha fet inútil la estirada del porter.

En resum, partit molt complet de tots els jugadors blaugranes, on tots han estat a un gran nivell. La pròxima setmana l’equip rebrà el líder, el Cercle Sabadelles. El partit es jugarà a les deu i vint del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada