CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 1 de desembre del 2013

VICTÒRIA EN EL MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA – BENJAMÍ C


UE Rubí 2-6 CE Mercantil
Arnau 18’, 20’
Pol 4’
Ruben 13’
Filella 42’
P.P 43’

El Benjamí C del CE Mercantil va jugar la novena jornada de lliga al camp del Rubí; el partit es va jugar a tres quarts d’onze del matí al Municipal de Can Roses. Fins a dia d’avui, i en quan a joc realitzat, és el millor partit que han realitzat els blaugranes; a part de deixar al Rubí amb tan sols dies ocasions de gol, que totes dues van acabar al fons de la xarxa, es va realitzar un bon joc, molt combinatiu, i això va permetre veure grans ocasions i sis gols.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el Jordi sota pals, el Toni i l’Aleix a l’eix de la defensa, el Pol al mig del camp, l’Arnau i el Dario a les bandes, i el Ruben en punta; a la banqueta, al costat del Pol i el Genís, hi havia el John, l’Aitor, el Marc, el Roger i el Filella.
El partit va començar molt bé, ja que en el quart minut de joc, el Pol, amb un gran excel·lent llançament de falta va fer el zero a un. El mateix Pol i l’Arnau, en els següents minuts van disposar de dues bones ocasions, però totes dues van acabar amb bones aturades del porter. Al setè minut, i amb el Pol com a protagonista en aquests primers minuts, aquest va fer un bon llançament de banda, que el Ruben, amb una gran vaselina, va fer er zero a dos. En els següents minuts, el Ruben va tenir dues ocasions de gol, la primera amb un xut llunyà i la segona després d’una bona doble paret amb el Dario. L’Arnau, en el en vuit també en va tenir una altre, però el porter va desviar a corner. Era el minut tretze, quan el Rubí va tenir al primera ocasió de gol, i després d’un refús de Jordi, el davanter local va fer el un a dos. El gol no va descentrar als visitants, que en uns següents bons minuts de joc, va tenir bones ocasions, de les quals dues, de l’Arnau, van acabar al fons de la xarxa; el un a tres va ser en una jugada d’estratègia de corner executada pel Roger i rematada de cap per l’Arnau, i el un a quatre amb un xut des de la banda del mateix onze blaugrana. El Roger i el Marc van disposar de dues ocasions més de gol abans del descans, però el marcador ja no es va moure.
La segona part va començar amb un Mercantil molt ambiciós, i els primers deu minuts es van veure moltes bones jugades i moltes ocasions de gol. El Roger, el Dario, el Filella, les incorporacions des del darrera dels defenses,..... però tot i això cap d’elles va acabar al fons de la xarxa. En canvi, el Rubí, en una contra, van superar al John amb una bona vaselina i van posar el dos a quatre. Els locals es van animar, però el Filella, amb un potent xut, els i van treure la il·lusions, i va fer el cinc a un. Un minut més tard, en el quaranta-quatre, va arribar el dos a sis, amb un gol en pròpia porteria.
Molt bon partit de tot l’equip, on els jugadors de la part de dalt van estar molt bé i molt combinatius, i els jugadors de la defensa, a part de defensar molt bé, es van incorporar en nombroses ocasions a l’atac creant ocasions de gol.
L’equip, cada dia que passa està millorant, i inclús, jugadors que havien començat fora de forma, l’estan agafant, i això més la confiança que donen els bons resultats, fa que l’equip no pari de créixer.

Ara toca descans, i el pròxim partit serà el diumenge quinze a dos quarts de tres després del partit del Juvenil A i de la presentació de les plantilles del CE Mercantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada