CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de febrer del 2014

TRES PUNTS PER COMENÇAR LA SEGONA VOLTA – BENJAMÍ C


CF Junior 1-4 CE Mercantil
Roger 7’, 11’, 48’
Anthony 14’

Bon inici de segona volta del Benjamí C, que aquest dissabte al matí, al camp del Junior, ha sumat tres bons punts, al derrotar a l’equip local per un gol a quatre. En el partit d’anada, el resultat va ser de tres a tres, però avui, els blaugranes, amb un joc pràctic, ja que han defensat molt bé, i han contraatacat millor, s’han imposat al rival, i amb aquesta victòria, l’equip es col·loca a dos punts del cinquè lloc i a vuit del segon. El Junior ha portat el pes del partit, perquè ha tingut més la pilota que el Mercantil, i això s’ha notat a la primera part, on l’Aaron, amb tres bones parades, ha evitat els gols locals. En canvi, a la segona, tot i la possessió de la pilota, els locals no han creat perill, i els blaugranes, molt còmodes amb el marcador, un a tres, han sabut esperar la seva oportunitat per fer el quart i tancar el partit. L’equip ha fet un treball defensiu excel·lent, basculant molt bé i deixant en fora de joc als davanters rivals; aspecte que es va treballar la passada setmana, i pel vist, ha donat fruïts.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Aaron a la porteria, l’Aitor, el Marc i l’Aleix a la defensa, l’Arnau al mig del camp, i en punta el Roger i el Ruben; a la banqueta estaven el Ruben i el Pol. Avui el Toni no ha jugat, ja que ha marxat a Madrid ha competir en el campionat d’Espanya de Karate, en el qual, s’ha proclamat campió; des d’aquí, i en nom de tot l’equip el volem felicitar per la seva victòria.
El partit ha començat de cara, tot i les dues primeres ocasions local, en el setè minut de joc, l’Arnau ha robat una pilota al mig del camp, el Roger se l’ha emportat i ha batut el porter fent el zero a un. El Junior ha tingut un altre ocasió clara de gol, però entre el Marc, l’Aleix i l’Aaron l’han salvat; en la posterior jugada, en el minut onze, el Ruben ha cedit la pilota al Roger, que aquest, amb un xut col·locat, ha fet el segon gol. Tres minuts més tard, l’Anthony, que portava dos minuts sobre el camp, ha fet el zero ha tres, també amb un col·locat xut o després d’un refús d’un llançament de falta executat per l’Arnau. El partit semblava controlat, però en l’últim minut d ela primera part, el Junior, amb una contra, ha fet el un a tres.
La segona part s’esperava moguda, i així ha començat, però els blaugranes, defensant i corrent molt, han protegit molt bé la seva porteria, i durant els vint-i-quatre minuts no s’han vist gaires clares ocasions de gol; les dues més clares han estat blaugranes, i totes dues del Roger; la primera ha acabat en corner, però la segona, en l’últim minut del partit i després d’una bona paret amb l’Anthony, ha acabat amb gol, el quart i definitiu.

La pròxima setmana l’equip rebrà al Bonaire, equip que té just per sota, però a nou punts; cal no despistar-se, ja que els primers llocs estan a tocar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada