CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 de març del 2014

I JA EN VAN SIS! – BENJAMÍ C


UD Can Trias 0-6 CE Mercantil
Ruben 14’, 19’
Anthony 3’
Roger 25’
Marc 29’
Toni 41’

El Benjamí C del CE Mercantil ha sumat, aquesta jornada, tres punts més, i ja en són sis, les jornades consecutives guanyant. El rival d’avui era el Can Trias, i el partit s’ha jugat al seu camp a dos quarts de deu del matí. Els blaugranes segueixen creixent i ara tan sols estan a quatre punts del segon i tercer classificats; rivals, als quals s’enfrontaran les dues pròximes setmanes. El partit d’avui ha estat molt còmode, exceptuant el joc dur dels rivals, pels Mercantilistes; l’equip ha dominat el partit i menys dues o tres ocasions, molt ben aturades per l’Aaron, els locals no han portat perill, i amb sis gols, s’ha tornat a Sabadell amb una nova victòria. També cal destacar que és la segona setmana consecutiva que l’equip deixa la seva porteria a zero.
El CE Mercantil ha començat el partit amb l’Aaron a la porteria, el Toni, el Pol i el Marc a la defensa, l’Arnau al mig, i el Roger i l’Anthony en punts; a la banqueta estaven l’Aitor, l’Aleix i el Ruben.
Al minut tres el partit s’ha posat de cara, quan en un refús després d’una jugada de corner, l’Anthony ha fet el zero a un. Els següents minuts han estat un atac i gol, però cap ocasió ha entrat, tot i que n’hi ha hagut de clares; com les del Pol, l’Anthony o l’Arnau. El Ruben ha estat l’encarregat de fer el segon, aprofitant un refús del porter amb un potent xut del Marc. I el Mateix Ruben, a les acaballes de la primera part ha fet el tercer amb un bon xut. El resultat era curt pel joc vist en aquests primers vint-i-quatre minuts.
La segona part ha començat igual que la primera, és a dir, amb gol del Mercantil; aquesta vegada ha estat el Roger, que amb una gran vaselina des de la banda dreta, ha posat el zero a quatre al marcador. El rival estava enfonsat i només es dedicava a tallar el joc, i algunes vegades, amb accions força dures. Però els blaugranes no s’han arrugat, han seguit igual i a part de les moltes accions d’atac, s’han fet dos gols més; el primer del Marc, que ha estat molt atent a un refús d’un xut de falta del Roger, i el segon del Toni, el primer gol que fa aquesta temporada, també molt semblant al del Marc, però aquesta vegada el xut de falta era del Pol.

Bon partit i ara ha pensat en el següent compromís, el Sant Cugat. EL partit es jugarà dissabte a dos quarts de deu del matí al nostre camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada