Sant Cugat 2-2 CE Mercantil
Víctor 1’
Guillermo 28’

Avui dissabte dia quinze de Març, al municipal Jaume Tubau s’ha disputat la jornada 20 de la lliga entre el Sant Cugat i el Benjamí D del CE Mercantil.
El partit ha començat amb l’ Iker a la porteria, el Cesc i el Cristian de defensa, l’ Hugo al centre de camp, l’ Andrés i el Guillermo a les dues bandes i en punta el Victor, a la banqueta, nerviosos per sortir, el Jordi, el Marc, el Julen, el Sergio i el Rubén.
El primer quart els blaugranes han començat tant forts que al segon trenta el Victor ha colat l’esfèrica a la porteria dels contraris. Dos minuts després el porter contrari ha anat a refusar una pilota i l’ha tocat la amb les mans a fora de l’àrea, el Victor ha xutat i amb tan mala sort que la pilota ha anat al pal.
El segon quart els mercantilistes han estat bastant més fluixos que el quart anterior. En el minut quatre i mig el Marc ha robat la pilota a la banda, ha xutat i ha anat fora. Dos minuts després l’Hugo ha sacat de corner, el Marc ha posat el cap però no ha tingut sort.
El tercer quart ha començat amb un gol dels contraris que ha creat l’empat a 1. Un minut més tard el Jordi ha fet una passada molt bona al Guillermo que ha fet el 1-2. Al final d’aquest quart el Sant Cugat ha colat l’esfera a la porta, empatant a dos.
A l’ últim quart hi ha hagut varies ocasions però cap ha acabat amb gol. En una d’elles el Guillermo anava per la banda, ha centrat però el porter l’ha refusat. Després el Cristian de rebot ha xutat i ha anat a fora. Dos minuts més tard l’Hugo ha sacat de corner, el Guillermo ha rematat i ha tornat a anar a fora. Al minut deu el Sergio ha xutat una falta i ha anat a les grades.
La setmana vinent els blaugranes rebran l’escola de futbol de Sabadell. Cal treballar fort durant la setmana per anar ben preparats a aquest important matx.