CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 23 de març del 2014

GRAN PARTIT SENSE RECOMPENSA – BENJAMÍ D


CE Mercantil 2-3 EF Sabadell
P.P 7’
Marc 11’

El diumenge vint-i-tres de Març al matí el Benjamí D s’ha enfrontat al segon classificat, l’Escola de Futbol de Sabadell. El partit s’ha disputat al camp del Mercantil. L’equip local ha sortit a per totes ja que una victòria el tornava a col·locar a la tercera posició de la taula. L’ Iker a sortit d’inici a la porteria amb el Pol i el Julen com a parella de centrals. L’Hugo just per davant d’ells amb el Guillermo i el Rubén a les dues bandes juntament amb el Marc com a davanter centre.
Feia uns quants partits que el Mercantil no sortia amb la intensitat que ha sortit avui, i això s’ha demostrat amb dos gols. En els primers minuts el domini era clar pels blaugranes amb una bona ocasió del Marc que ha aturat el porter. Poc després l’Escola ho ha intentat però l’ Iker ha aturat la pilota molt atent. En el minut set el Guillermo ha centrat un bon córner i un defensa visitant ha col·locat la pilota al fons de la seva porteria. El Mercantil havia obert el marcador i al cap de quatre minuts l’ha ampliat amb un autèntic golàs del Marc definint perfectament. Just després el Marc hauria pogut fer el tercer amb un xut aturat pel porter rival. A la finalització dels primers dotze minuts els locals dominaven per dos gols a zero.
El segon quart ha estat més igualat amb ocasions per dues bandes. Tot i la continuïtat en el joc del Mercantil les ocasions no s’han transformat en gols. L’Andrés i el Pol ho han provat des de lluny però el porter les ha pogut refusar amb certs problemes. En el minut setze l’Hugo ha hagut d’entrar al terreny de joc ja que el Jordi s’ha lesionat. El Victor també ha buscat el tercer però el seu xut ha estat rebutjat. I a les acaballes de la primera meitat l’Escola de Sabadell ha construït un bon contraatac que ha acabat amb gol. Dos minuts més tard l’àrbitre ha xiular el final del segon quart amb un marcador ajustat de dos a un favorable als locals.
Semblava que si el joc continuava igual el Mercantil s’enduria els tres punts, però en el tercer quart l’Escola s’ha ficat de ple dins del partit i ha capgirat el marcador. L’ Iker no ha pogut tornar a jugar per culpa d’unes molèsties a la mà. El gol de l’empat ha estat en el minut vint-i-set amb un rebot a la frontal de l’àrea. Més tard, en el trenta-dos, l’Escola ha fet una sessió però l’àrbitre no l’ha vist i això ha propiciat un altre contraatac on un jugador visitant ha fet un bon xut llunyà que ha acabat en el dos a tres. L’Hugo ha intentat empatar amb xut desviat abans de que l’àrbitre donés per acabat el tercer quart.
Restaven dotze minuts per intentar empatar el partit. El Mercantil ho ha donat tot i no ha deixat respirar a l’Escola que s’ha tancat a darrere per defensar el resultat. El Marc i el Guillermo han estat els dos jugadors més actius en aquests darrers minuts. Cada un d’ells ha provat dos xuts que ha aturat el porter. En l’últim sospir quan semblava tot finalitzat el Marc ha engaltat un xut des de fora de l’àrea que ha sorprès al porter però que ha sortit fregant el travesser. Finalment l’Escola s’ha endut els tres punts remuntant un partit on els locals han merescut mínim un empat.
La setmana que ve el Benjamí D es voldrà retrobar amb la victòria a domicili davant de la Unió Esportiva Castellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada