CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 7 d’abril del 2014

DERROTA CONTRA LA PENYA BLAUGRANA SANT CUGAT – BENJAMÍ C


Penya Blaugrana Sant Cugat  3-2 CE Mercantil
Roger 16’, 47’.

El Benjamí C del CE Mercantil va disputar  aquest dissabte al camp de la Penya Blaugrana Sant Cugat per afrontar la vint-i-tresena jornada de lliga contra la Penya Blaugrana Sant Cugat. Els rivals, per sobre en la classificació als blaugranes ho van posar difícil. Tot i no jugar gaire bé, els jugadors del Pol i del Genís, van tenir l’opció guanyar els tres punts en joc.
El Mercantil va iniciar el partit amb el Aaron sota pals, l’Aleix, l’Aitor i el Pol a la defensa, el Marc al mig del camp i el Roger i l’Arnau en punta; a la banqueta estaven l’Albert i Rubén.
Els primers minuts van ser amb ocasions a les dues porteries a causa de que cap dels dos equips tenia el control del partit. Amb el pas dels minuts la Penya va començar a dominar el partit amb una sèrie d’ocasions seguides. Finalment la Penya va aconseguir avançar-se en el marcador. El partit es va tornar a trencar i vam tornar a crear perill. Finalment, vam aconseguir dominar i vam trobar premi a la nostra insistència amb un gol de Roger que empatava el partit. Però, errades nostres van permetre a la Penya col·locar-se tres un en el marcador. Ja quan quedava poc, vam trobar recompensar a la insistència i ven fer el tres a dos. Finalment, la Penya, va sumar els tres punts, que ens deixen cinquè a la classificació a un punt del quart classificat.

La pròxima setmana l’equip juga a casa, contra el Rubí, dissabte dotze de Març a dos quarts de dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada