CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 de maig del 2014

GOLEJADA AL RIVAL DIRECTE – BENJAMÍ D


CE Mercantil 6-3 Jabac i Terrassa
Marc 15’, 21
Xavi 23’. 34’
Víctor 31’ 33’

El Benjamí D del CE Mercantil, ha jugat aquest dissabte al matí, l’últim partit de lliga com a local; el rival era el que tenia un punt per sota a la classificació, el Jabac; en joc hi havia el quart lloc final i l’equip de primer any millor classificat.
El partit no ha començat gaire bé, ja que a part del domini territorial de la pilota, els Terrassencs, en el primer minut de joc, s’ha avançat en el marcador. Aquesta tònica ha seguit fins al principi del segon quart, on els locals han sortit amb molta ambició, han recuperat la pilota i han capgirat el marcador. El Marc ha estat l’encarregat de fer els dos gols; el primer aprofitant una excel·lent passada del Hugo, i finalitzant amb un xut sec, i el segon amb una fort xut per sobre del porter després d’una bona passada del Xavi. Faltaven tres minuts pel final de la primera part, i tot semblava indicar que acabaria així, però el Jabac, en un corner, ha fet l’empat, i un minut més tard, el Xavi, després de robar la pilota la mig del camp i creuar-lo, ha fet el tres a dos ajustant la pilota al pal. El resultat fins aleshores era favorable al Mercantil, però curt segons les ocasions de gol; els visitants, han fet dos gols de tres xuts, i els locals, tres en set.

La segona part només ha tingut un color, el blaugrana; la pilota, les ocasions, la intensitat, tot ho h aposat l’equip de l’Albert, el Dani i el Genís. Així han arribat la resta de gols. En el trenta-un, el Víctor, de penal clar comes al Xavi, ha fet el quart, i ell mateix, dos minuts més sard ha fet el cinquè. Tot seguit, el Xavi ha fet el sisè a passada del Ruben. El últims minuts han sobrat, ja que un equip es conformava amb el marcador i l’altre no podia fer res per arribar a la porteria contraria, i l’única vegada que ho ha fet ha acabat amb el seu tercer gol, però ja insuficient per intentar remuntar el partit. Amb aquests tres punts, l’equip quedarà, passi el que passi l’última jornada de lliga en quarta posició. La pròxima setmana, després del partit al camp del Matadepera dissabte a les dotze, és farà un petit resum de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada