CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 de maig del 2014

COP A LA TAULA D’UN GRAN EQUIP – BENJAMÍ C


San Cristobal 3-5 CE Mercantil
Arnau 1’
Pol 9’
Roger 13’, 19’, 47’

El Benjamí C del CE Mercantil visitava el camp del que tota la lliga ha estat el quart classificat, el Sant Cristobal. Si el Mercantil volia quedar en aquesta posició i no ser superat pel Gimnàstic sabia que tenia que fer, guanyar, i així ha estat. Amb una molt bona primera part, i una segona, on s’ha sabut aguantar el rival, l’equip ha tornat a Sabadell i pràcticament s’ha assegurat la quarta posició final, ja que la pròxima setmana, amb un empat, en té prou per ser quart i ser el millor classificat de primer any.
El partit ha començat amb un Mercantil valent, anat a buscar el rival, i així, abans del minut deu, s’han trobat amb un zero a dos. En el primer minut, l’Arnau ha col·locat una falta a l’escaire, i en el nou, el Pol, amb un altre xut de falta, ha fet el segon gol. Poc després, en el tretze, el Roger ha fet el zero a tres a passada del Filella. Tot semblava tranquil, però en la següent jugada i en l’únic erro de la primera part per part blaugrana, el San Cristobal ha retallat distàncies. Però el Roger, en el dinou, i amb una altre gran passada del Filella ha fet quart, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.
El partit estava controlat, i així ha seguit durant un bon tros de la segona part, però en el trenta-quatre ha arribat el minut fatídic pels visitants, on han encaixat dos gols a la contra, que ha donat vida als locals. L’equip, tot i estar una mica més nerviós de l’habitual ha sabut aguantar, i no només això, sinó que en l’últim minut, el Roger, amb un toc de qualitat i després de la tercera assistència de gol del Filella, ha tancat el partit amb el cinquè i definitiu gol.

L’equip és virtualment quart classificat, però haurà de confirmar-ho la pròxima setmana, on rebrà al Matadepera. Amb un punt en té prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada