CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de maig del 2014

GRAN PUNT CONTRA ELS LÍDERS - BENJAMÍ C


CE Mercantil 3-3 UE Castellbisbal
Roger 6’, 42’
Aaron 44’

Espectacular la segona volta que està fent el Benjamí C del CE Mercantil, on ha guanyat tots els partits menys tres, tots tres contra els primers classificats, on s’han tingut dues derrotes, i un empat, el d’avui a casa i contra el líder de la lliga, el UE Castellbisbal.
L’equip realment està bé, juga bé, tothom està la seu lloc i a més, la sort acompanya, com avui amb el gol del nostre porter Aaron a falta de segons per acabar el partit.
L’encontre ha estat molt igualat, i potser l’empat és curt pels mèrits i ocasions clares de gol dels blaugranes, però considerant que el rival era el líder, el punt és molt bo.
En el minut sis, i després de dues tímides ocasions del rivals, el Roger, amb un xut creuat, la seva especialitat, ha fet en un a zero. Els següents minuts han estat pels visitants, on han tingut més ocasions, però els locals no s’ha arrugat, han lluitat totes les pilotes i també han disposat de clares ocasions de gol; tot i que el en disset, el Castellbisbal ha fet l’empat en una pilota mal refusada. I amb aquest resultat s’ha arribat al descans.
El matx ha seguit molt igualat fins a falta de dos minuts pel final del tercer quart on els visitants, amb dues aïllades accions i amb una mica de fortuna han dos gols que els posaven amb un a tres i amb el partit molt ben encarrilat. Però els blaugranes no han baixat els braços en cap moment, ho han intentat, i amb els canvis dels dos laterals per dos davanters, tot i que han actuat com a laterals, l’equip ha tingut molta arribada, i gràcies això s’han aconseguit els dos gols que han posat el tres a tres en el marcador. El primer en el minut quaranta-cinc del Roger, que segueix amb un espectacular estat de forma, de vaselina a passada de l’Arnau, i el segon que era el tercer de l’equip l’ha fet el nostre porter Aaron, on en l’última jugada del partit, un corner a favor, tot l’equip s’ha bolcat a l’àrea rival, menys ell que s’ha quedat prop de la frontal de l’àrea; la pilota ha sortit refusa, i amb un xut sec ha colat la pilota entre les cames del porter, portant l’eufòria al camp, a la banqueta i a la grada del Municipal Arrahona – Merinals.
Aquest equip contagia pel seu esperit de lluita, i els partits que queden tenen que ser així, per aconseguir una meritòria quarta plaça, i ser el campió dels equip que no són integrament de segon any.

Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada