CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 12 de maig del 2014

COP DE PUNY A LA TAULA EN AQUEST PARTIT DE TORNADA


CE Mercantil 7- 1 Col·legi Europa
Víctor 4’, 31’
Guillermo 22’, 46’
Ruben 5’
Hugo 42’
Marc 47’

El Mercantil jugava la jornada vint-i-set de lliga aquest diumenge onze de maig, però no era un partit qualsevol ja que els blaugranes recordaven perfectament el que va passar al partit d’anada quan l’Europa no va permetre al Mercantil col·locar-lo en la primera posició de la taula.
El Benjamí D venia de guanyar tres a cinc al camp del Castellbisbal i si tornava a guanyar tornava a posar-se quart a la classificació, que és l’objectiu que es vol aconseguir de cara als tres partits finals.
El set inicial dels locals el formaven el Sergio a la porteria i com a capità, la parella defensiva amb el Julen i el Cristian, el mig del camp per l’Hugo, les bandes pel Ruben i el Guillermo, i el Víctor de davanter.
A diferència dels anteriors partits avui en una de les primeres ocasions el Víctor ha aprofitat un mal refús defensiu de l’Europa i ha empès la pilota al fons de la xarxa. Tan sol havien transcorregut tres minuts de joc, però es que en el quatre el Guillermo ha assistit al Ruben i el dorsal vuit del Mercantil ha col·locat la pilota per l’esquerra del porter rival fent el dos a zero. Semblava que seria un partit plàcid i còmode però ens els següents instants s’ha demostrat que no ho ha estat pas. Abans del final del primer quart el Guillermo i el Víctor respectivament ho han intentat per eixamplar diferències però no ha estat possible.
El segon quart ha estat molt més igualat ja que l’Europa s’ha posat dins el partit en fer el dos a un en una jugada individual del dorsal onze que ha acabat en gol. Tot i aquest ensurt els locals han seguit sòlids en defensa i efectius en atac. El Marc ha tornat a fer un xut fort però el porter l’ha refusat amb certes dificultats. A continuació l’Hugo ha fet una bona assistència al Guillermo i aquest ha fet el tres a un. S’acabava el segon quart amb victòria momentània pels locals.
En el tercer quart el Ruben ha provat un xut que ha desviat el porter, i pocs segons després el Víctor ha clavat un xut potent des de fora l’àrea fent el quatre a un. L’últim quart ha estat d’un domini aclaparador pel Mercantil ja que en gairebé cada arribada els blaugranes aconseguien el gol. El Xavi ha provat un xut en el minut dos i en el sis ell mateix ha fet una jugada per banda i ha deixat la pilota de cara al Hugo perquè fes un autèntic golàs per l’escaire. El sisè ha arribat a dos minuts pel final quan el Marc ha fet una altra assistència al Guillermo que ha fet una vaselina després d’una jugada col·lectiva boníssima iniciada amb una bona recuperació del Cesc. En el darrer minut de partit el Ruben ha fet una assistència al Marc en un contracop i el davanter blaugrana ha creuat la pilota fent el set a zero definitiu.

La setmana que ve partit molt important davant el Terrassa, per assegurar la quarta plaça en la classificació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada