CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 6 de desembre del 2014

EL BENJAMÍ D PARTICIPA EN EL TORNEIG SOLIDARI D’OLESA DE MONTSERRAT


El Benjamí D del CE Mercantil ha aprofitat el cap de setmana sense lliga, per participar en el torneig solidari d’Olesa de Montserrat. Cada jugador, per participar, tenia que aportar menjar pels més necessitats. El torneig s’ha jugat el dissabte al Municipal Les Planes; hi havia setze equips repartits en quatre grups de quatre. El Mercantil estava al grup u, juntament amb l’Olesa, l’Hospitalet i el Joanenc. S’ha caigut a quarts de final, sense perdre cap partit, marcant deu gols i encaixant-ne només tres. S’ha pogut fer més, però els jugadors has gaudit d’un bon dia rodejats dels seus companys.
El primer partit els ha enfrontat a l’amfitrió, el EFO87 Olesa de Montserrat; el partit, tot i el resultat final, empat a un, ha estat dominat pels blaugranes, però en el minut nou, s’ha encaixat un gol, que en partits de quinze minuts això penalitza molt, i només s’ha pogut empatar, gràcies a un gol de l’Aleck després de rebre una bona passada del Màrius. Tot i això, el Izan, en el últim minut ha tingut el dos a un, però un defensa ha evitat el gol. El partit s’ha decidit als penals, i tot i els gols del Marc i el Màrius, i els intents del Roger per parar-los, que durant els quinze minuts de l’encontre ha fet un recital, els locals s’han emportat els tres punts en joc. El segon partit els ha enfrontat a l’Hospitalet, al qual s’ha guanyat per dos gols a zero, en un partit força complert dels blaugranes. L’Aleck, ha estat l’autor dels dos gols, als minuts nou i onze; el primer en una bona jugada col·lectiva i amb passada final del Gerard, i el segon aprofitant un refús del porter; la victòria ha donat els primers tres punts. L’últim partit de la lligueta s’ha jugat contra el Joanenc, ha estat el matx més fluix que han jugat, i el resultat d’empat a zero, ha tornat a porter el partit a la tanda de penals. Allà, una vegada més, s’ha perdut, aquesta vegada per quatre a cinc, amb gols del Izan, Éric i Gerard. Tot i els resultats, dos empats i una victòria, el Mercantil s’ha classificat per a vuitens de final com a segon de grup. En aquesta ronda el rival ha estat el tercer classificat del grup tres, un altre dels amfitrions del torneig, Ha estat un dels partits més còmodes, ja que el resultat final, cinc a zero, amb quinze minuts, així ho demostra. L’Aleck, amb tres, dos de jugada individual i un a passada del Izan, el mateix Izan, a passada de l’Aleck, i el Gerard, després d’una recuperació de l’Aleck, han estat els autors dels gols. La victòria ha donat el bitllet pels quarts de final, on s’ha enfrontat a l’Abrera; s’ha vist un partit on cap dels dos equips estava còmode sobre el terreny de joc, no hi havia control i era d’anada i tornada. Al minut dos, el Gerard ha fet el un a zero, però en el cinc, i en una ràpida contra, l’Abrera ha empatat el partit. L’encontre, ha seguit al mateix ritme, i en el dotze, una passada llarga del Pol, ha estat aprofitada per Màrius, que amb un toc suau ha fet el dos a un. Semblava que la classificació per les semifinals estava feta, però quan faltaven vint segons pel final, una altre ràpida contra de l’Abrera, ha significat el dos a dos, i que el bitllet per la següent fase es decidiria des del punt de penal. Aquí, per tercera vegada, el Mercantil ha estat superat, i els gols del Pol, Pau i Màrius, no han servit, ja que els rivals no han fallat, hi han guanyat el partit per tres gols a quatre.
Ara toca descansar bé, per afrontar les dues últimes setmanes de competició abans del descans per vacances de Nadal. El pròxim partit serà dissabte vinent a casa i a dos quarts de dues del migdia; el rival, el Castellbisbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada