CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 13 de desembre del 2014

VICTÒRIA EN UN COMPLICAT CAMP- BENJAMÍ C


UE Castellbisbal 4-6 CE Mercantil
Jan 6’, 15’, 19’
Max 26’, 36’
Àlex Mateo 30’

El Benjamí C, després de l’última i inesperada derrota en la darrera jornada, visitava un camp complicat, el del Castellbisbal; equip situat un lloc per sota dels blaugranes, amb tan sols tres punts menys i amb un partit pendent de jugar, és a dir, s’enfrontaven dos equips igualats. Així ha estat el partit, tot i que el Mercantil, amb molt d’encert a dalt i una mica dubitatius a l’hora de defensar, s’ha imposat en el marcador, i tot i el definitiu quatre a sis, l’encontre s’ha resolt entre els acaballes de la primera part i uns gran minuts del inici de la segona part. Els visitants, en l’esprint final han retallat distàncies, però els tres punts han viatjat fins a Sabadell. L’equip segueix tercer i probablement així acabarà l’any, això si es guanya a casa la pròxima jornada.
El primer gol no ha tardat en arribar, ha estat en el minut sis i de les botes d’un inspirat Jan. Els locals, en el catorze han empatat, però ràpidament, en el quinze, el Jan rematant un gran centre de l’Àlex Morer ha fet el un a dos. Dos minuts més tard, el Castellbisbal, amb un gran gol des de molt lluny, ha tornat ha empatar el partit. Però en el dinou, una altre vegada el Jan, en una jugada d’estratègia de corner i després de dos refusos de la defensa, ha fet el dos a tres, i probablement ha fet el gol clau per guanyar el partit. Així s’ha arribat al descans.
El inici de la segona part ha estat molt bo per part visitant, i amb pocs minuts han resolt el partit;  el Max no podia faltar amb la seva cita amb el gol, i en el segon minut de la represa i després d’una bona assistència del Guillermo, ha fet el dos a quatre. El dos a cinc, quatre minuts més tard l’ha fet l’Àlex Mateo, i el dos a sis, en el trenta-sis, l’ha tornar a marcar el Max, amb assistència de l’Àlex Mateo. El partit estava tancat a falta d’un quart, però en aquest, el cansament pel gran esforç realitzat i la relaxació per resultat, ha provocat que el Castellbisbal marques dos gols, però no hi havia temps per més, i el Benjamí C ha sumat tres punts molt importants.

La pròxima setmana es tancarà l¡any rebent al Can Trias; el partit es jugarà dissabte a casa a dos quarts de dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada