CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 15 de març del 2015

VICTÒRIA EN UN COMPLICAT PARTIT – BENJAMÍ D


CE Mercantil 3-1 Sant Cugat Esport
Màrius 12’ 40’
Víctor 38’

El Benjamí D, aquest diumenge al matí al Municipal Arrahona – Merinals, ha sumat una nova victòria, però ho ha fet patint molt, ja que el Sant Cugat ha posat les coses molt difícils als jugadors del Jordi, la Ivet i el Genís; no ho ha fet pel seu bon futbol, ni per les ocasions creades, ho ha fet per un plantejament ultra defensiu, on el seu objectiu només era defensar; cada equip planteja el partit com vol, però en l’etapa de formació que estan aquest jugadors, sota el meu punt de vista, no s’ha de fer. Però tot i això, els blaugranes han tret el partit endavant en uns espectaculars últims minuts. Cal dir, que el Mercantil tampoc ha fet el seu millor partit, perquè la circulació de la pilota ha estat massa lenta i això encara ha posat les coses més fàcils al defensius jugadors del Sant Cugat.
El partit ha estat, durant pràcticament quaranta minuts, un monòleg de passades, i passades dels blaugranes, que no trobaven espais, i quan ho feien, la precipitació els condemnava als errors en els metres finals. No ha estat fins al minut dotze, que una jugada d’estratègia de corner, entre l’Éric i el Màrius, h acabat amb un gran gol d’aquest últim. Tothom es pensava que els rivals deixarien el plantejament defensiu, però no ha estat així i el partit ha continuat amb la mateixa tònica. En el sisè minut de la segona part, un falta per mans molt rigorosa a la frontal de l’àrea ha significat l’empat a un; quedava poc i als locals se’ls i escapa el liderat. Però les ganes d’aquest equip de guanyar, han fet que es veiessin uns bons últims minuts, i en el trenta-vuit, el Víctor, amb un xut des de la frontal de l’àrea ha fet el dos a un. I dos minuts més tard, un centre del Pau ha estat rematat pel Màrius fent el tercer i definitiu gol, donant així la tranquil·litat a l’equip. El deu blaugrana ha celebrat el gol fent un petó a l’escut, acte que significa el compromís d’aquest equip amb l’entitat Sabadellenca.

La pròxima setmana l’equip té el desplaçament més complicat que queda de lliga, ja que visitaran el camp dels quarts classificats, la Penya Blaugrana Sant Cugat, equip en bona forma i que compte els seus últims sis partits en victòries; el matx es jugarà dissabte a les nou del matí al Municipal de Can Magí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada