CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de març del 2015

BONA VICTÒRIA EN UN COMPLICAT TERRENY DE JOC – BENJAMÍ C


CE Vacarisses 0-7 CE Mercantil
Àlex Mateo 4’, 28’
Diego 2’
Jan 30’
Jordi 33’
Luca 45’
Àlex Morer 46’

Després de la derrota de la setmana passada contra el líder, el Benjamí C del CE Mercantil afrontava la dinovena jornada de lliga a Vacarisses, en un complicat terreny de joc, ja que fins a dia d’avui, en aqueta lliga, els blaugranes no havien jugat sobre terra. Això ha dificultat molt el joc, però tot i això, i en una gran segona part, s’ha sentenciat el partit, s’han marcat set gols, i em tornat a casa amb tres punts més.
El partit ha començat sense control, el terreny influïa i costava circular la pilota; cap dels dos equips arribava a porteria contraria, fins al quart minut de joc, on el Marcos, amb una gran jugada ha cedit al Jan, que aquest amb un toc ha obert a Mateo, que amb un potent xut ha fet el zero a un. Aquí el partit ha canviat, s’ha obert i s’han vist grans ocasions de gol per totes dues bandes. El Ruben, amb dues intervencions de molt de mèrit, i el Jordi, sota pals, han salvat l’empat; per part blaugrana també s’han han tingut, però no ha estat fins al vint-i-u, que el Diego ha rematat al fons de la xarxa un bon centre de l’Àlex Mateo, fent el zero a dos, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. La segona part ha estat molt diferent a la primera, on els blaugranes, ja mitjanament adaptats a la terra, han començat a jugar millor a futbol, i gràcies a això s’han vist cinc gols més. El zero a tres l’ha fet l’Àlex Mateo rematant una passada del Jan; aquest últim, després d’una bona sacada de banda de l’Àlex Morer ha fet el quart en el trenta. El cinquè ha estat en un llançament de corner del Jordi, que ha estat rematat en pròpia porteria per un defensor. El Luca, en el quaranta-cinc, i en una assistència del Jan, ha fet el zero a sis; i l’Àlex Morer, un minut més tard i des dins de l’àrea, ha rematat molt bé una passada en darrera del Luca.

Tres punts que el permeten retallar punts als equips que hi ha per sobre; la pròxima setmana l’equip tornarà a jugar fora de casa, en aquesta ocasió serà a Terrassa i contra l’Escola de Futbol Bonaire. El partit es jugarà dissabte a dos quarts d’onze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada