CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 de febrer del 2015

UNA VICTÒRIA MOLT IMPORTANT – BENJAMÍ D


EF Sabadell 1-5 CE Mercantil
Víctor 21’, 24’, 27’
Éric 25’
Màrius 38’

El Benjamí D del CE Mercantil ha sumat, aquest dissabte al matí, tres punts molt importants; visitava el camp del tercer classificat, l’únic equip capaç de puntuar davant dels blaugranes durant la primera volta, l’Escola de Futbol de Sabadell. La primera part del matx ha estat força igualada, on tots dos equips han defensat millor que atacat, tot i que els visitants han tingut les ocasions més clares. Ha estat en la segona part, on el Mercantil ha estat molt superior al seu rival, al que pràcticament han anul·lat del camp, i amb un bon futbol i una intensitat enorme, han golejat, han guanyat i mantenen una setmana més el liderat de la lliga.
La primera part ha estat de molt poc futbol, tots dos equips no volien cometre errors defensius, i eren molt prudents; ha estat força igualada, però les ocasions més clares han estat dels blaugranes, com un xut al pal del Guillermo, una del Víctor ben aturada pel porter, o un gol anul·lat a l’Éric, amb molt dubtes sobre el fora de joc. L’escola també n’ha tingut algunes, però o han estat ben aturades pel Roger, o han acabat a fora. Tot semblava que s’arribaria al descans amb el zero a zero, però a falta de tres minuts pel final, el Víctor, després d’un llançament de corner i des de dins de l’àrea, ha fet el zero a un.
En el inici de la segona part és on s’ha sentenciat el partit, ja que amb tres minuts s’han fet tres gols. El primer del Víctor, que ha aprofitat molt bé un refús del porter ha xut del Izan. El segon, que era el tres a zero, ha estat un xut de l’Éric des de dins de l’àrea, que ha creuat molt bé la pilota i el porter no ha pogut fer res; i el zero a quatre, ha estat en un llançament de corner del Guillermo, que el Víctor ha desviat i un defensa s’ha acabat introduint dins de la porteria. Aquests tres minuts han destrossat moralment al rival, i el partit ha estat plàcid fins al final. En el trenta-vuit, s’ha fet el cinquè, i aquest gol, el millor del partit, ha estat una demostració del que significa aquest equip, on una gran jugada per banda esquerra, ha acabat amb una bona paret entre l’Éric i el Màrius, que aquest últim, des de dins de l’àrea no ha fallat, hi ha fet el zero a cinc. A falta de tres minuts pel final del partit, i en una falta inexistent a la frontal de l’àrea, els locals han fet el gol de l’honor.

Un altre gran partit i tres punts més per aquest gran equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada