CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 21 de febrer del 2015

VICTÒRIA EN EL DERBI DEL VALLÈS OCCIDENTAL – BENJAMÍ C


UFB Jabac i Terrassa 1-2 CE Mercantil
Màrius 33’
Jordi 39’


Partit intens i emocionant el que s’ha vist aquest dissabte al matí a Terrassa, entre la UFB Jabac i Terrassa i el Benjamí C del CE Mercantil. Els dos equips han jugat un bon partit hi ho han donat tot per guanyar, però han estat els Sabadellencs, amb el resultat d’un a dos, els que s’han emportat els tres punts en joc.
El Jabac, en el sisè minut de joc, i en un error defensiu del Mercantil, s’han avançat en el marcador; els blaugranes han reaccionat ràpid i no els ha afectat gaire el gol, i el Luca, h atingut dues grans accions en els dos minuts següents al gol. Primer en un abona passada pel Jan, que aquest no ha encertat en el remat final, i després en un intent de vaselina, on la pilota ha sortit per sobre del travesser. El Jabac plantava cara sobre el verd, però realment no creaven ocasions de gol, per contra, el Mercantil si, amb ràpides accions d’atac, però faltava l’encert final, i s’ha arribat al descans amb el un a zero en contra.
La segona part, els Blaugranes han jugat molt millor que en la primera part, hi han estat superiors al seu rival. Així arribaven bones ocasions, i en el trenta, el Màrius ha empatat el partit, rematant des de dins de l’àrea un refús del porter al xut del l’Àlex Mateo. El Mercantil volia guanyar i en els següents minuts s’han bolcat en atac, i el Jordi primer amb una rematada des de la frontal de l’àrea, que ha anat a fora, i després, amb un gran gol des de dins de l’àrea i amb la seva cama esquerra, ha estat el protagonista de la remuntada. Els últims cinc minuts s’han fet molt llargs, ja que els locals pressionaven molt en busca de l’empat, però s’ha aguantat i s’han sumat tres punts més.

La pròxima setmana es rebrà al líder de la lliga, el Gimnàstic de Manresa; a hores d’ara encara no es sap ni el dia ni l’hora del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada